Στα... μαλακά οι γιατροί με τα «φακελάκια»Ποινές - χάδι από τα πειθαρχικά συμβούλια"Έσπαγαν" το λαιμό τους για να με κοιτάξουνΤο εξώφυλλο του GQ με παραμορφωμένο άντρα Ολυμπιακός, Μπεσίκτας και... Άραβες για Ρομπίνιο Οι εξελίξεις τρέχουν για την υπόθεση του Ρομπίνιο και ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Βραζιλιάνου. Διαβάστε για το μπάσιμο της Αλ Τζαζίρα και πόσα δίνει η ΜπεσίκταςΑνήλικη στραγγάλισε και κατακρεούργησε συμμαθήτριά τηςΙαπωνίαΙσοπεδώνει τη Γάζα το Ισραήλ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΝΗΛΕΕΣ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ Βάπτισαν τους 2 μικρούς πρίγκιπες Ο Βαγγέλης Κοσμάς και η Σταυρούλα ΤριανταφύλλουΟι χάκερς μπορούν να “κλέψουν” πολύ εύκολα τα προσωπικά δεδομένα μέσα από τα iPhoneΕρευνητής ασφάλειας τονίζει ότι κανείς χρήστης iPhone δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος για την ασφάλεια της συσκευής τουMalaysia Airlines: Αλλάζει όνομα για να «ξορκίσει» το κακόΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣΑνάγκη νέων ρυθμίσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στο ΔημόσιοΤου Γιώργου ΚυρίτσηΔριτσέλη: Ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων για την στήριξη της τρικαλινής κτηνοτροφίας.Ερώτηση για τα προβλήματα της τρικαλινής κτηνοτροφίας κατέθεσαν η Παναγιώτα Δριτσέλη και ο Βαγγέλης Αποστόλου

Επίδομα 500 έως 1000 ευρώ μοιράζει η κυβέρνηση

print
email
Πεμ 20 Μαρτίου 2014 12:43 από On OichaliaNews
Επίδομα 500 έως 1000 ευρώ μοιράζει η κυβέρνηση

Επίδομα 500 έως 1000 ευρώ μοιράζει η κυβέρνηση

Εξειδικεύονται τα κριτήρια για την εφάπαξ παροχή που θα δοθεί πριν και μετά το Πάσχα σε χαμηλοσυνταξιούχους, ενστόλους και οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Τα επιδόματα ξεκινούν από τα 500 ευρώ και φθάνουν στα 1.000 ευρώ ανάλογα με το εισόδημα και τον αριθμό των παιδιών του δικαιούχου. Θα συνεκτιμάται η συνολική περιουσιακή κατάσταση, δηλαδή η κινητή και η ακίνητη περιουσία, προκειμένου να αποφασιστεί αν συντρέχει ουσιαστικός λόγος γι αυτή την έκτακτη οικονομική ενίσχυση.

Η διανομή των 505 εκατ. ευρώ από το πρωτογενές πλεόνασμα σε 1 εκ. πολίτες όπως χαμηλοσυνταξιούχοι, άνεργοι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ, εργαζόμενοι στο όριο της φτώχειας ή οικογένειες με δύο παιδιά και ετήσιο συνολικό εισόδημα μέχρι και 10.000 ευρώ βρίσκεται στο επίκεντρο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

Στις 9 Μαίου θα δουν στο μισθό τους το «δώρο Πάσχα» 64.065 ένστολοι με ακαθάριστες μηνιαίες αποδοχές κάτω των 1.500 ευρώ. Αφορά 26.500 αστυνομικούς, 2.000 λιμενικούς, 1.480 πυροσβέστες και 33.745 γυναίκες και άνδρες που υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις.

Το μισθολογικό όριο των 1.500 ευρω αναφέρεται στον ακαθάριστο μισθό, χωρίς νυχτερινά και πενθήμερα, ενώ το επίδομα θα δοθεί, εφάπαξ χωρίς κρατήσεις και φόρους, με βάση το μηνιαίο εισόδημα που είχαν τον Ιανουάριο του 2014.

Προτάσεις

Ανακοινώσεις

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΝΩΜΕΣ-ΑΠΟΨΕΙΣ

ΥΓΕΙΑ

advertisement

ΜΟΥΣΙΚΗ

CINEMA

CELEBRITY NEWS

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ευεργέτες

 

Ποιός είναι online

Έχουμε online 106 επισκέπτες και 106 μέλη.

Friday 25/7 @ Ηρώδειο Piscina Club

advertisement
advertisement

θα μας βρείτε