Διγενής-ΑΕΤ και ΑΕΦ-Πρόδρομος για την φάση των 16 του κυπέλλου Ματς-παγίδες έβγαλε η κλήρωση για το Κύπελλο ΕΠΣΤΛαϊκές Διαδρομές @ Jazz Bar Lounge CafePhotoshooting από το live της Κυριακής 26 ΟκτωβρίουΚ. Σκρέκας: «Δίνουμε ανάσα στους Έλληνες με τη ρύθμιση για τα χρέη»Ομιλία Κ. Σκρέκα για τις 100 δόσειςΣτοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη ΘεσσαλίαΣτο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν συνολικά δεκαπέντε άτομαΈργα, μελέτες και δράσεις συνολικού προϋπολογισμού 7,1 εκατ. ευρώ Ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ΘεσσαλίαςO M.Ταμήλος συντάντηθηκε με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκο Δένδια Μέχρι 50% θα φθάσει η αναδιάρθρωση 160.000 δανείων Eρώτηση για την Παιδιατρική κλινική απο τον Γ.ΚυρίτσηΠρος τον υπουργό ΥγείαςΡυθμίζουν οφειλές Δήμος Τρικκαίων - ΔΕΥΑΤΑυτό προβλέπεται σε σχετική τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός κ. Αργύρης Ντινόπουλος και ψηφίστηκε στη ΒουλήΕνημέρωση του Δημάρχου Τρικκαίων απο τη προϊσταμένη της 19ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτωνκαι τη μηχανικός τηςΕκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην ΠύληΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Επίδομα 500 έως 1000 ευρώ μοιράζει η κυβέρνηση

print
email
Πεμ 20 Μαρτίου 2014 11:43 από On OichaliaNews
Επίδομα 500 έως 1000 ευρώ μοιράζει η κυβέρνηση

Επίδομα 500 έως 1000 ευρώ μοιράζει η κυβέρνηση

Εξειδικεύονται τα κριτήρια για την εφάπαξ παροχή που θα δοθεί πριν και μετά το Πάσχα σε χαμηλοσυνταξιούχους, ενστόλους και οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Τα επιδόματα ξεκινούν από τα 500 ευρώ και φθάνουν στα 1.000 ευρώ ανάλογα με το εισόδημα και τον αριθμό των παιδιών του δικαιούχου. Θα συνεκτιμάται η συνολική περιουσιακή κατάσταση, δηλαδή η κινητή και η ακίνητη περιουσία, προκειμένου να αποφασιστεί αν συντρέχει ουσιαστικός λόγος γι αυτή την έκτακτη οικονομική ενίσχυση.

Η διανομή των 505 εκατ. ευρώ από το πρωτογενές πλεόνασμα σε 1 εκ. πολίτες όπως χαμηλοσυνταξιούχοι, άνεργοι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ, εργαζόμενοι στο όριο της φτώχειας ή οικογένειες με δύο παιδιά και ετήσιο συνολικό εισόδημα μέχρι και 10.000 ευρώ βρίσκεται στο επίκεντρο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

Στις 9 Μαίου θα δουν στο μισθό τους το «δώρο Πάσχα» 64.065 ένστολοι με ακαθάριστες μηνιαίες αποδοχές κάτω των 1.500 ευρώ. Αφορά 26.500 αστυνομικούς, 2.000 λιμενικούς, 1.480 πυροσβέστες και 33.745 γυναίκες και άνδρες που υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις.

Το μισθολογικό όριο των 1.500 ευρω αναφέρεται στον ακαθάριστο μισθό, χωρίς νυχτερινά και πενθήμερα, ενώ το επίδομα θα δοθεί, εφάπαξ χωρίς κρατήσεις και φόρους, με βάση το μηνιαίο εισόδημα που είχαν τον Ιανουάριο του 2014.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοινώσεις

ΥΓΕΙΑ

ΓΝΩΜΕΣ-ΑΠΟΨΕΙΣ

ΒΙΒΛΙΟ

ΜΟΥΣΙΚΗ

CINEMA

CELEBRITY NEWS

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ευεργέτες

 

Ποιός είναι online

Έχουμε online 154 επισκέπτες και 154 μέλη.

Oichalianews VideoTV

Ο Κώστας Ζαφείρης με πέναλτι κάνει το Διγενής - Πυργετός 1-0

advertisement

θα μας βρείτε