Συνάντηση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον πρύτανη κ. Γεώργιο ΠετράκοΣτα 33,2 εκατ. ευρώ τα έργα του ΕΣΠΑ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Εκλογή Παπαστεργίου στην ΚΕΔΕΠρώτη φορά Δήμαρχος Τρικκαίων, πρώτη φορά στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕΤροπολογία Βλαχογιάννη για την άρση παρακράτησης των κοινωτικών αγροτικών ενισχύσεωνΤροπολογία κατέθεσε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, από κοινού με ομάδα βουλευτών της ΝΔ, στην οποία προτείνει την άρση παρακράτησης των πάσης φύσεως άμεσων ενισχύσεων, επιδοτήσεων και χρηματοδοτήσεων, που καταβάλλονται στους αγρότες από την Ευρωπαϊκή ΈνωσηΣτοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στους τέσσερις Νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίαςστο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν έντεκα άτομαΚαθηγητής έκοψε τις φλέβες του μπροστά στους μαθητές του ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ«Στρίμωξαν» τον ΝτινόπουλοΜεριβάκης,Αναγνώστου, Βλαχογιάννης και Ταμήλος συναντήθηκαν με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αργύρη ΝτινόπουλοΣτην Φαρκαδόνα η Ηρώ Διώτη Θα παρουσιάσει το Σάββατο το Κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣύριζαΜε 28 θέματα η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. ΦαρκαδόναςΣτις 6:30 μ.μΣτοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη Θεσσαλία Οι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του ειδικού σχεδιασμού για τον έλεγχο και τη δίωξη του παράνομου υπαίθριου εμπορίου και της επαιτείαςΜε το ποδήλατο από τα Τρίκαλα σε δύο δάση Δημοπρατείται σε 20 ημέρες το έργο που θα αποτελέσει «οδηγό» για τους λάτρεις του ποδηλάτου στα Τρίκαλα. (Φωτο αρχείου)

Επίδομα 500 έως 1000 ευρώ μοιράζει η κυβέρνηση

print
email
Πεμ 20 Μαρτίου 2014 12:43 από On OichaliaNews
Επίδομα 500 έως 1000 ευρώ μοιράζει η κυβέρνηση

Επίδομα 500 έως 1000 ευρώ μοιράζει η κυβέρνηση

Εξειδικεύονται τα κριτήρια για την εφάπαξ παροχή που θα δοθεί πριν και μετά το Πάσχα σε χαμηλοσυνταξιούχους, ενστόλους και οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Τα επιδόματα ξεκινούν από τα 500 ευρώ και φθάνουν στα 1.000 ευρώ ανάλογα με το εισόδημα και τον αριθμό των παιδιών του δικαιούχου. Θα συνεκτιμάται η συνολική περιουσιακή κατάσταση, δηλαδή η κινητή και η ακίνητη περιουσία, προκειμένου να αποφασιστεί αν συντρέχει ουσιαστικός λόγος γι αυτή την έκτακτη οικονομική ενίσχυση.

Η διανομή των 505 εκατ. ευρώ από το πρωτογενές πλεόνασμα σε 1 εκ. πολίτες όπως χαμηλοσυνταξιούχοι, άνεργοι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ, εργαζόμενοι στο όριο της φτώχειας ή οικογένειες με δύο παιδιά και ετήσιο συνολικό εισόδημα μέχρι και 10.000 ευρώ βρίσκεται στο επίκεντρο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

Στις 9 Μαίου θα δουν στο μισθό τους το «δώρο Πάσχα» 64.065 ένστολοι με ακαθάριστες μηνιαίες αποδοχές κάτω των 1.500 ευρώ. Αφορά 26.500 αστυνομικούς, 2.000 λιμενικούς, 1.480 πυροσβέστες και 33.745 γυναίκες και άνδρες που υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις.

Το μισθολογικό όριο των 1.500 ευρω αναφέρεται στον ακαθάριστο μισθό, χωρίς νυχτερινά και πενθήμερα, ενώ το επίδομα θα δοθεί, εφάπαξ χωρίς κρατήσεις και φόρους, με βάση το μηνιαίο εισόδημα που είχαν τον Ιανουάριο του 2014.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοινώσεις

ΥΓΕΙΑ

ΓΝΩΜΕΣ-ΑΠΟΨΕΙΣ

ΒΙΒΛΙΟ

ΜΟΥΣΙΚΗ

CINEMA

CELEBRITY NEWS

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ευεργέτες

 

Ποιός είναι online

Έχουμε online 316 επισκέπτες και 316 μέλη.

Oichalianews VideoTV

Ο Κώστας Ζαφείρης με πέναλτι κάνει το Διγενής - Πυργετός 1-0

advertisement

θα μας βρείτε