Αρχική Κους Κους «Παραμυθένιο» Πάρτι για την Μαρία-Χριστιάνα

«Παραμυθένιο» Πάρτι για την Μαρία-Χριστιάνα

από Oichalia News
«Παραμυθένιο» Πάρτι για την Μαρία-Χριστιάνα

Λαμπερά γενέθλια για όγδοη φορά στην Οιχαλία

Ένα εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων πραγματοποιήθηκε τον Δεκαπενταύγουστο στην Οιχαλία.

Η χαριτωμένη δεσποινίδα Μαρία-Χριστιάνα έκλεισε τα 8 της χρόνια και σαν μια άλλη Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων το σκηνικό που στήθηκε από τους γονείς προς τιμήν της,  δεν μπορούσε παρά να είναι…. παραμυθένιο.

Στον καταπληκτικό χώρο του Ηρωδείου και δίπλα από τις επιβλητικές πισίνες η Έφη Θεοχάρη και ο Βασίλης Σταμούλης φρόντισαν να εκφράσουν για όγδοη φορά την χαρά προς την πριγκίπισσά τους, χαρίζοντας απλόχερα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου μία ακόμα ιδιαίτερη και ξεχωριστή στιγμή ευτυχίας και περίσσιας αγάπης προς αυτή.

Το φετινό πάρτι γενεθλίων ήταν εμπνευσμένο από το αριστούργημα της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων με ένα παραμυθένιο σκηνικό στις αποχρώσεις του ροζ, έναν εξαίσιο πλούσιο μπουφέ και με καλεσμένους αγαπημένους φίλους και συγγενείς της οικογενείας.

Η μικρή εορτάζουσα γλυκιά και απαστράπτουσα, φορώντας ένα υπέροχο Disney φόρεμα με την Minnie και την Daisy που κάθε κορίτσι επιθυμεί, ιδιαίτερα μαγεμένη μοίραζε φιλιά, αγκαλιές και ευχαριστίες στο άκουσμα κάθε ευχής.

Όλοι όσοι παρευρέθηκαν απέδωσαν σε αυτή ευχές για τύχη και εύθυμη αιωνιότητα αλλά και στους αξιόλογους γονείς της να την χαίρονται και να την απολαύσουν όπως την ονειρεύονται, σε μία ακόμη αξιοθαύμαστη γιορτή που αντικατόπτριζε στο έπακρον ένα λαμπερό σκηνικό από την Χώρα των Θαυμάτων και που συνοδευόμενη από χαμόγελα και όμορφη διάθεση, διήρκησε μέχρι το ηλιοβασίλεμα.

Χρόνια σου πολλά γεμάτα λάμψη Μαρία-Χριστιάννα !



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα