Αρχική Νέα Αθλητικά Στους διακριθέντες ο Γιάννης Κιάκος

Στους διακριθέντες ο Γιάννης Κιάκος

από Oichalianews
Στους διακριθέντες ο Γιάννης Κιάκος

Στην νίκη του Πανιωνίου με 1-0 επί του Ατρομήτου

Με τον Γιάννη Κιάκο ξανά στην βασική ενδεκάδα  ο Πανιώνιος βγάζοντας μεγάλο πάθος  πήρε δίκαια την νίκη επικρατώντας με 1-0 επί του Ατρομήτου σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Super League που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Με την νίκη αυτή οι «πάνθηρες» που βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έφτασαν στους  9 βαθμούς και πήραν μία βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

 

Ο Γιάννης  Κιάκος, ο 19χρονος Νεοχωρίτης μέσος που μεταπήδησε το περασμένο καλοκαίρι από την ομάδα των Μετεώρων και την Γ΄ Εθνική  στην  ιστορική ομάδα της Νέας Σμύρνης και την Super League, για τέταρτη συνεχή αγωνιστική βρέθηκε στην βασική ενδεκάδα των Νεοσμυρνιωτών και ήταν από τους διακριθέντες για την ομάδα του Πανιωνίου.

 

Ο Κιάκος έκανε πολλά χιλιόμετρα σε όλο το παιχνίδι. Έτρεχε ασταμάτητα, κάλυπτε χώρους,  μάρκαρε, έκοβε, μοίραζε και ήταν αυτός που εκτελούσε όλα τα στημένα για την ομάδα του.

 

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού είχε μία σέντρα πάρε-βάλε στον Εμμανουηλίδη που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μέγιερι (4΄), ένα δυνατό σουτ που προσέκρουσε σε αμυντικό των φιλοξενουμένων και κατέληξε κόρνερ (13΄),  από κόρνερ δικό του με πολλά φάλτσα η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι όπου ο  Σταυρόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην δεξιά κάθετη δοκό του Μέγιερι (60΄)  και τέλος από τα δικά του πόδια και την εκτέλεση φάουλ του, ο Σταυρόπουλος  στο 75΄έγινε αποδέκτης της μπάλας και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το νικητήριο τέρμα του Πανιωνίου.

 

Μαθαίνουμε ότι αρκετοί παλιοί εκεί κάτω στην πιάτσα της «πλατείας» λένε ότι το 19χρονο Νεοχωριτόπουλο είναι γερή «μπαλαδόφατσα», και όπως αναφέρουν για τον γιο του παλιού ποδοσφαιριστή του ΑΟΤ Κώστα Κιάκου, με τέτοιες εμφανίσεις ανοίγει φτερά και θα πετάξει για άλλο σύλλογο…

 

(φώτο άρθρου INTIME photo agency )



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα