Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Αναβαθμίζονται οι παιδικοί σταθμοί Γριζάνου και Φαρκαδόνας

Αναβαθμίζονται οι παιδικοί σταθμοί Γριζάνου και Φαρκαδόνας

από Θωμάς Γκονής
Παιδικός Σταθμός Γριζάνου
Παιδικός Σταθμός Γριζάνου

Θα εξοπλιστούν με υλικά όπως δάπεδα, βιβλία, αθλητικά όργανα, είδη ζωγραφικής, παιχνίδια κ.λ.π, τα οποία θα αναβαθμίσουν τις αίθουσες με θεματικές ενότητες και  θα αναφέρονται στις τέχνες, στις επιστήμες , στο  παιχνίδι και στον αθλητισμό.

Πρόγραμμα αναβάθμισης των παιδικών σταθμών του Γριζάνου και της Φαρκαδόνας θα υλοποιήσει ο Δήμος Φαρκαδόνας.


Πρόκειται για πρόγραμμα προμήθειας εξοπλισμού με χρηματοδότηση από την  Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).


Συγκεκριμένα οι παιδικοί σταθμοί της Φαρκαδόνας και του Γριζάνου θα εξοπλιστούν με υλικά όπως δάπεδα, βιβλία, αθλητικά όργανα, ήδη ζωγραφικής, παιχνίδια κ.λ.π, τα οποία θα αναβαθμίσουν τις αίθουσες με θεματικές ενότητες και  θα αναφέρονται στις τέχνες, στις επιστήμες , στο  παιχνίδι και στον αθλητισμό.


Με αυτόν τον τρόπο, ο Δήμο Φαρκαδόνας συμβάλει στην εξέλιξη και ανάπτυξη των παιδικών σταθμών και υποστηρίζει το σημαντικότατο έργο το οποίο επιτελείται   για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας μέσα από σύγχρονες μεθόδους παιχνιδιού και διδασκαλίας.


Τελικός στόχος, τα παιδιά να νιώσουν αγάπη και ασφάλεια, να παρατηρήσουν, να παίξουν, να κατασκευάσουν,  να ζωγραφίσουν, να δημιουργήσουν και να κινηθούν. Να καλλιεργήσουν την φαντασία τους και να επικοινωνήσουν με τα άλλα παιδιά, πάντα με την βοήθεια των παιδαγωγών τους.




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα