Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Απάντηση του Βαγγέλη Κοσμά στο Μιχάλη Μπαγιώτη

Απάντηση του Βαγγέλη Κοσμά στο Μιχάλη Μπαγιώτη

από Oichalianews
Απάντηση του Βαγγέλη Κοσμά στο Μιχάλη Μπαγιώτη

Ο κ. Κοσμάς σε δήλωσή του στο OichaliaNEWS χαρακτηρίζει την αντιπολίτευση και το Μιχάλη Μπαγιώτη, αδαή, αμαθή και ανήξερο σχετικά με την ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητά εξηγήσεις από το Δήμο Φαρκαδόνας και την ΔΕΥΑΦ

Χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του Μιχάλη Μπαγιώτη, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας σχετικά με τα ερωτήματα που εξέθεσε σχετικά με την ξαφνική απόφαση της μη κατανάλωσης νερού σε χωριά της Φαρκαδόνας, προχώρησε ο αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Θεμάτων κ. Βαγγέλης Κοσμάς.

 

Ο κ. Κοσμάς σε δήλωσή του, στο OichaliaNEWS χαρακτηρίζει την αντιπολίτευση και το Μιχάλη Μπαγιώτη, αδαή, αμαθή και ανήξερο σχετικά με την ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητά εξηγήσεις από το Δήμο Φαρκαδόνας και την ΔΕΥΑΦ.

 

«Η αντιπολίτευση και ο κ. Μπαγιώτης είναι αδαείς, αμαθείς και ανήξεροι όσον αφορά το θέμα της χλωριοποίησης του νερού. Η ΔΕΥΑΦ κάθε μέρα διεξάγει ελέγχους στα υδραγωγεία των χωριών του Δήμου και το τελευταίο δεκαήμερο προέκυψε μεγάλη περιεκτικότητα σε κολοβακτηρίδια. Με βάση αυτό η Διεύθυνση Υγείας έδωσε εντολή ώστε να γίνει άμεσα χλωριοποίηση σε όλες τις δεξαμενές και τα δίκτυα του Δήμου. Στην Κρήνη διαπιστώθηκε ολικός δείκτης 714  κολοβακτηριδίων και στην Οιχαλία 38 . Το πρόβλημα προκλήθηκε εξαιτίας των βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών αλλά και πιθανότητα χώματος.», δήλωσε ο κ. Κοσμάς.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα