Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας «Έσβησε» ο δήμαρχος και γιατρός του δήμου Φαρκαδόνας κ. Γιάννης Σακελλαρίου

«Έσβησε» ο δήμαρχος και γιατρός του δήμου Φαρκαδόνας κ. Γιάννης Σακελλαρίου

από Oichalianews
«Έσβησε» ο δήμαρχος και γιατρός του δήμου Φαρκαδόνας κ. Γιάννης Σακελλαρίου

Το μεσημέρι της Τρίτης χτυπημένος από την επάρατο νόσο

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 69 ετών άφησε το μεσημέρι της Τρίτης έπειτα από πολύμηνη μάχη με την επάρατο νόσο ο νυν δήμαρχος Φαρκαδόνας και πρώην  διευθυντής του Κέντρου Υγείας  κ. Γιάννης Σακελλαρίου.

 

Γεννημένος το 1951 ο Γιάννης Σακελλαρίου τελείωσε την Α/θμια και Β/θμια εκπαίδευση στην Οιχαλία για να εισέλθει εν συνεχεία στην  Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας λαμβάνοντας το πτυχίο του Ιατρού με ειδίκευση στην γενική ιατρική (παθολογία).

 

Εργάστηκε σε πολλά νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας με σημαντικότερη την 15ετή και πλέον θητεία του στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας όπου και διετέλεσε διευθυντής μέχρι την συνταξιοδότησή του  το 2018.

 

Η αγάπη του για την Οιχαλία, τον νομό Τρικάλων και μετέπειτα για τον καλλικρατικό δήμο Φαρκαδόνας του έδωσε το έναυσμα να ασχοληθεί ενεργά και με την τοπική αυτοδιοίκηση.

 

Η πρώτη του ενασχόληση με τα κοινά ήταν η εκλογή του ως πρόεδρος της Κοινότητας Οιχαλίας  συνεχίζοντας ως δήμαρχος στον Καποδιστριακό δήμο Οιχαλίας , εν συνεχεία εξελέγη πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Τρικάλων στο πλευρό του τότε Νομάρχη Ηλία Βλαχογιάννη και το 2019 αποφασίζει να ασχοληθεί για το καλό του δήμου Φαρκαδόνας και να εκλέγεται δήμαρχος Φαρκαδόνας.

 

Για τον Γιάννη Σακελλαρίου θα πρέπει να γράψουμε πολλά αλλά θα τοποθετηθούμε και θα συμφωνήσουμε στα εξής:  Ήταν μία μεγάλης εμβέλειας προσωπικότητα γεμάτη ήθος, αξιοπρέπεια, επιστημονική κατάρτηση, αξίες, όραμα  και αγάπη,  πτυχές ενός μεγάλου ανθρώπου τόσο ως οντότητα αλλά και ως μέλος του συνόλου.

 

Η φυγή του Γιάννη μας αφήνει θλίψη και στεναχώρια. Η Οιχαλία και ο Δήμος Φαρκαδόνας πενθεί..... Τώρα μένουμε μόνοι αλλά ξέρουμε ο χαμογελαστός αυτός τύπος έχει χιλιάδες κόσμου εκεί πάνω και τον περιμένουν ευγνόμωνες να τον αγκαλιάσουν για το μεγαλείο του.

 

Ήταν δίπλα μας και πάντα παρών όταν τον χρειαζόμασταν, με ένα λαμπερό χαμόγελο και μια αίσθηση σιγουριάς γαλήνευε το σώμα και τις σκέψεις μας για πάνω από 30 χρόνια .... Αλλά ρε Γιάννη, εμείς οι εναπομείναντες από τώρα και στο εξής πως θα πορευθούμε;

 

Η εξόδιος ακολουθία του Γιάννη Σακελλαρίου θα τελεστεί αύριο Τετάρτη στις 11:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας και εν συνεχεία θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο Οιχαλίας.

 

Αφήνει πίσω την σύζυγό του Κωνσταντίνα, τον γιο του Γεώργιο, συγγενείς και φίλους.

 

Το OichaliaNEWS εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

Καλή ανάπαυση μεγάλε!



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα