Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Ξεκίνησε η υλοποίηση ανακύκλωσης αναλωσίμων υλικών εξοπλισμού Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Ξεκίνησε η υλοποίηση ανακύκλωσης αναλωσίμων υλικών εξοπλισμού Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνιών

από Oichalianews
Ξεκίνησε η υλοποίηση ανακύκλωσης αναλωσίμων  υλικών εξοπλισμού Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Το χρηματικό ποσό που θα εισπράττεται από αυτή την δραστηριότητα , αποφασίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο να δωρίζεται στο παιδικό χωριό SOS Πλαγιαρίου

Ο Δήμος Φαρκαδόνας ξεκίνησε την υλοποίηση ανακύκλωσης αναλωσίμων υλικών εξοπλισμού Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνιών  (μελανάκια, τόνερ, τύμπανα κ.λ.π.) με σκοπό να αξιοποιηθούν έτσι ώστε να μην αποτελούν ρυπαντές στο περιβάλλον.


Είναι απαραίτητη η συλλογή τους και η ανακύκλωσή τους και όχι να πετάγονται ως άχρηστα υλικά σε κάδους σκουπιδιών.


Έτσι λοιπόν, έχει συναφθεί συμφωνία-συνεργασίας με εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της συλλογής και ανακύκλωσης άχρηστων αναλωσίμων υλικών εξοπλισμού ΤΠΕ.


Η όλη δράση περιλαμβάνει συλλογή αυτών των υλικών αλλά και περισυλλογή από τους κάδους με ανταμοιβή. Ο οικολογικός στόχος σε συνδυασμό με την βιώσιμη οικονομία φέρνει και την κοινωνική ευαισθησία του Δήμου Φαρκαδόνας καθώς το αντίτιμο χρηματικό ποσό που θα εισπράττεται από αυτή την δραστηριότητα , αποφασίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο να δωρίζεται στο παιδικό χωριό SOS Πλαγιαρίου.


Ο Δήμος Φαρκαδόνας μέσω του τμήματος  Προγραμματισμού του, προχωρά σε τέτοιου είδους ενέργειες , συνδυάζοντας  αποτελεσματικά της αρχές της κυκλικής οικονομίας και την ενεργή στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: (www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr )


ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΓΙΑ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ...