Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Ο Σπύρος, ο προσωρινός… και οι ζυμώσεις !

Ο Σπύρος, ο προσωρινός… και οι ζυμώσεις !

από Oichalianews
Ο Σπύρος, ο προσωρινός…  και οι ζυμώσεις !

Εντός 15 ημερών η πλειοψηφούσα ομάδα υπό την ηγεσία του «Ντόλα» καλείται να εκλέξει σύμφωνα με το καταστατικό το νέο δήμαρχο.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Σπυρίδων  Αγναντής  εκτελεί  πλέον τα καθήκοντα του  δημάρχου Φαρκαδόνας μέχρι την εκλογή του νέου προσώπου που θα καθίσει στον δημαρχιακό θώκο του δήμου Φαρκαδόνας.

 

Εντός 15 ημερών η πλειοψηφούσα ομάδα υπό την ηγεσία του «Ντόλα» καλείται να εκλέξει σύμφωνα με το καταστατικό  το νέο δήμαρχο.

 

Οι ζυμώσεις ξεκίνησαν και σύμφωνα με πληροφορίες του OichaliaNEWS τρεις είναι οι μέχρι στιγμής ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να αντικαταστήσουν την θέση του αποθανόντα δημάρχου Γιάννη Σακελλαρίου, και ένας ακόμη υπό στενό μαρκάρισμα !

 

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα,  η Αντιδήμαρχος κ. Ελένη Στεργίου- Μπότη, ο Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Κοσμάς και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΦ κ. Αθανάσιος Ζώτος  δέχθηκαν πιέσεις για την χήρα θέση του δημάρχου Φαρκαδόνας, ενώ χωρίς να το επιθυμεί βάλεται πολύπλευρα ο πρόεδρος του Δ,Σ. Φαρκαδόνας κ Βασίλης Κοκώνης να δηλώσει προθυμία για την θέση αυτή.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα