Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Παρουσίαση ηλεκτροκίνησης στην πλατεία Φαρκαδόνας

Παρουσίαση ηλεκτροκίνησης στην πλατεία Φαρκαδόνας

από Oichalia News
Παρουσίαση ηλεκτροκίνησης στην πλατεία Φαρκαδόνας

Αύριο Τρίτη από 10.30 π.μ. έως 2 μ.μ.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας με το κέντρο κοινότητας και το γραφείο προγραμματισμού και πληροφορικής , συνεχίζει τις δράσεις για την Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας.


Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου και από ώρες 10.30 π.μ. έως 2 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας , παρουσίαση ηλεκτροκίνησης σε αυτοκίνητο, σε συνεργασία με την Σιώκης Α Ε.


Η διάδοση της ηλεκτροκίνησης στα αυτοκίνητα είναι μία πρόκληση για τη χώρα μας και είναι σημαντικό στον τομέα αυτό να προωθηθεί η δυνατότητα μετατροπής των υφιστάμενων συμβατικών αυτοκινήτων σε ηλεκτρικά.


Αυτό μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης παραγωγικής δραστηριότητας.  Μπορούμε να παράξουμε πολλά από τα απαιτούμενα υποσυστήματα όπως τους ηλεκτρικούς κινητήρες, τους μετατροπείς ηλεκτρονικών ισχύος, τα συστήματα διαχείρισης και επιτήρησης μπαταριών.  


Στο μέλλον αναμένεται να κυριαρχήσει η ανάπτυξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε συνδυασμό με τα μικρά οικιακά υβριδικά συστήματα ηλεκτροπαραγωγής από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που είναι φιλικά στο περιβάλλον.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα