Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Φαρκαδόνας

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Φαρκαδόνας

από Oichalia News
Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Φαρκαδόνας

Σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας

Ο Δήμος Φαρκαδόνας σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας, πραγματοποίησε στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου, εθελοντική αιμοδοσία , τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας. Υπεύθυνος ιατρός ήταν ο κ. Νικόλαος Τσικρίτσης και διαχειρίστρια της αιμοδοσίας η Δημοτική Σύμβουλος κυρία Ελένη Στεργίου Μπότη η οποία είναι και η πρόεδρος της τράπεζας αίματος του Δήμου Φαρκαδόνας.


Στην διαδικασία παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπυρίδωνας Αγναντής με τον Αντιδήμαρχο κ. Ευάγγελο Κοσμά , το στέλεχος του κέντρο κοινότητας κυρία Δήμητρα Παπαστεργίου και τον προϊστάμενο του τμήματος προγραμματισμού κ. Κώστα Ασίκη.Ο κ. Αγναντής ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην διοργάνωση της αιμοδοσίας και ιδιαίτερα τους εθελοντές συμπολίτες και συμπολίτισσες οι οποίοι προσήλθαν στο Δημαρχείο και προσέφεραν αίμα  , στην σημαντική αυτή  κίνηση σε μια έμπρακτη έκφραση Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Η σημασία της αιμοδοσίας και του εθελοντισμού είναι τεράστια και ο Δήμος Φαρκαδόνας στέκεται αρωγός σε τέτοιου είδους δράσεις προς όφελος της κοινωνίας .


Ευχαριστούμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό,  οι οποίοι εργάστηκαν με  διάθεση για προσφορά , για την συγκέντρωση του αίματος.


Δήμος Φαρκαδόνας

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: (www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr )


ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΓΙΑ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ...