Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Σοσιαλμιντιακές βολές Ελένης Μπότη κατά Θανάση Μεριβάκη για τις πλημμύρες

Σοσιαλμιντιακές βολές Ελένης Μπότη κατά Θανάση Μεριβάκη για τις πλημμύρες

από Oichalianews
Σοσιαλμιντιακές βολές Ελένης Μπότη κατά Θανάση Μεριβάκη για τις πλημμύρες

Μπότη: Ας πάψει πια ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας να κάνει εντυπώσεις ,σε ένα σημαντικό πρόβλημα του δήμου μας ,το οποίο πέντε χρόνια δεν έκανε τίποτα !

Στην αντεπίθεση πέρασε η Αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Ελένη Στεργίου-Μπότη για όσα ανέφερε με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης.

 

Ο κ. Μεριβάκης με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook έκανε έκκληση στην κυβέρνηση, στον κ. Σκρέκα, στον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό, στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη και στους βουλευτές του Νομού, να "βάλουν πλάτη" ώστε να υλοποιηθεί το φράγμα Νεοχωρίτη προκειμένου να σταματήσουν οι πλημμύρες στις εκτάσεις του δήμου Φαρκαδόνας.

 

 

"Κάνω έκκληση στη κυβέρνηση, στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κύριο Σκρέκα, στον περιφερειάρχη κύριο Αγοραστό, στον αντι/ ρχη κύριο Μιχαλάκη και στους βουλευτές του νομού μας Βάλτε μπροστά να υλοποιηθεί το φράγμα Νεοχωρίου" ανέφερε ο κ. Μεριβάκης για να συνεχίσει λέγοντας:


"Οι μεγαλύτερες πλημμύρες που έχει η περιοχή Φαρκαδόνας οφείλονται στο νερό που κατεβάζει ο Νεοχωρίτης ποταμός.


50.000.000 κυβικά νερού θα αποταμιεύονται σε δύο χρόνια, αυτά λέει η μελέτη.


Τολμήστε για να σωθεί η περιοχή μας να σωθούν οι αγρότες και να λυθεί και το πρόβλημα ύδρευσης τού Δήμου μας.

 

Εύχομαι οι παρεμβάσεις που γίνονται να δώσουν λύσεις" ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Θανάσης Μεριβάκης.

 

 

Στην συνέχεια και λίγα λεπτά αργότερα η  Αντιδήμαρχος  Παιδείας, Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Περιβάλλοντος. κ. Μπότη ανταπαντώντας στην ανάρτηση του πρώην δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη αναφέρει τα εξής:

 

"Η τοπική αυτοδιοίκηση εδώ και τρεις μέρες, είμαστε όλοι επί ποδός και δίπλα στους προέδρους και στους πολίτες που πλήττονται από τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών.

 

Με συχνή επαφή με τον περιφερειάρχη κο Αγοραστό και τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη είμαστε ενήμεροι σ' αυτό το πρόβλημα και τους ευχαριστούμε, που είναι δίπλα μας.

 

Ας πάψει πια ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας να κάνει εντυπώσεις, σε ένα σημαντικό πρόβλημα του δήμου μας, το οποίο πέντε χρόνια δεν έκανε τίποτα για να λυθεί και δείχνει στην τωρινή διοίκηση πως πρέπει να γίνει......

 

Αν θέλει να συμπαρασταθεί και να βοηθήσει σαν δημοτικός σύμβουλος, την τοπική κοινωνία που τόσο αγαπά και υποσχέθηκε ότι θα μείνει στην Φαρκαδόνα, αλλά είναι εκτός δήμου και απουσιάζει, όχι μόνο από την καθημερινότητα , αλλά και από τα δημοτικά συμβούλια (οχτώ μέχρι τώρα), να είναι εδώ καθημερινά , να μας κριτικάρει και είμαστε ανοιχτοί να ακούσουμε τις συμβουλές του.

 

Δήμαρχος είναι ο Γιάννης ο Σακελλαρίου, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και είναι ανοιχτός προς όλους σε κάθε πρόβλημα του πολίτη" έγραψε η Αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Ελένη Στεργίου- Μπότη.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα