Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Στις διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης εκπρόσωπος του Δήμου Φαρκαδόνας

Στις διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης εκπρόσωπος του Δήμου Φαρκαδόνας

από Oichalia News
Στις διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης εκπρόσωπος του Δήμου Φαρκαδόνας

Την διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων κυρία Ελένη Μαρίνα Ξυνοπούλου και τον διευθυντή της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρήστο Τρικάλη, επισκέφθηκε η Δήμητρα Παπαστεργίου

Την διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων κυρία Ελένη Μαρίνα Ξυνοπούλου και τον διευθυντή της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρήστο Τρικάλη, επισκέφθηκε εκπρόσωπος του Δήμου Φαρκαδόνας και συγκεκριμένα από το τμήμα προγραμματισμού και του κέντρου κοινότητας, η κυρία Δήμητρα Παπαστεργίου.  


Σκοπός των επισκέψεων να συζητηθούν και να κατατεθούν προτάσεις στα πλαίσια του διαύλου επικοινωνίας μεταξύ των διευθύνσεων εκπαίδευσης με τον Δήμο Φαρκαδόνας, έτσι ώστε να υλοποιηθούν δράσεις οι οποίες αφορούν θέματα της σχολικής κοινότητας, όπως της υγείας , του επαγγελματικού προσανατολισμού, θέματα που αφορούν το περιβάλλον και παράλληλα να επιλύονται τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται.  


Με αυτόν τον τρόπο ξεκίνησε μια συνεργασία μεταξύ Δήμου Φαρκαδόνας και των διευθύνσεων εκπαίδευσης Νομού Τρικάλων η οποία χαιρετίστηκε από τους υπευθύνους.


Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: (www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr )


ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΓΙΑ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ...