Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Την Τρίτη η πρώτη δια της περιφοράς συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας

Την Τρίτη η πρώτη δια της περιφοράς συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας

από Oichalianews
Την Τρίτη η πρώτη δια της περιφοράς συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας

Στην συνεδρίαση δεν θα υπάρχει αυτοπρόσωπη παρουσία των μελών του δημοτικού συμβουλίου

Συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη 31 Μαρτίου στις 11 το πρωί σε τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φαρκαδόνας.

 

Σύμφωνα με την σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών προς τους Δήμους της Χώρας και την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου  «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών εμφάνισης Κορωνοϊου COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του» στην συνεδρίαση δεν θα υπάρχει αυτοπρόσωπη παρουσία των μελών του δημοτικού συμβουλίου.

 

Στους δημοτικούς συμβούλους μαζί με την πρόσκληση δοθούν οι εισηγήσεις των θεμάτων ηλεκτρονικά και  εκείνοι με την σειρά τους θα ψηφίσουν (ναι, όχι, λευκό, παρών) και θα  αποστείλουν  στο email της γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φαρκαδόνας τις απαντήσεις τους για το κάθε θέμα.

 

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της Τρίτης θα ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω 12 θέματα:

 

  1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού (1η) 2020
  2. Αναμόρφωση ΟΠΔ (1η) 2020
  3. Υποβολή πρότασης του Δήμου Φαρκαδόνας στο πρόγραμμα Erasmus* με το project "INTEGRURAL"
  4. Αποδοχή χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II» στον άξονα προτεραιότητας «Η τοπική ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος» με τίτλο «Προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών»
  5. Τροποποίηση της 109/2018 Αποφάσεως Δημοτικού Συμβουλίου περί υλοποίησης προγράμματος ανακύκλωσης αναλωσίμων εξοπλισμού Τ.Π.Ε.
  6. Παραχώρηση Δημοτικής Αρδευτικής Γεώτρησης στον ΤΟΕΒ Κλοκοτού
  7. Παραχώρηση δημοτικής έκτασης στον ΤΟΕΒ Ληθαίου
  8. Γνωμοδότηση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου «Εξορθολογισμός λειτουργίας υφιστάμενων δικτύων άρδευσης Ν.Τρικάλων» της Π.Ε. Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας
  9. Γνωμοδότηση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την ανανέωση - τροποποίηση της ΑΕΠΟ της βιομηχανίας παρασκευής ορών με την επωνυμία 'ΒΙΟΣΕΡ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΕΝΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΛΥΜΑΤΩΝ' και δ.τ. «ΒΙΟΣΕΡ Α.Ε.' στο 9° χλμ. Ε.Ο. Τρικάλων-Λάρισας, στην Τ.Κ. Ταξιαρχών του Δήμου Φαρκαδόνας, στην Π.Ε. Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας
  10. Έγκριση Κανονισμού Άρδευσης Δήμου Φαρκαδόνας
  11. Αντικατάσταση εκπροσώπων στην Επιτροπή Διαχείρισης του Προγράμματος ( - ) 2014 2020 της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.
  12. Επιστροφή αχρεωστήτως εισπραχθέντος ποσού του κου Τσιτούνη Νικόλαου

 



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα