Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Το Αναστάσιμο μήνυμα του κ. Γιάννη Αναγνώστου

Το Αναστάσιμο μήνυμα του κ. Γιάννη Αναγνώστου

από Oichalianews
Το Αναστάσιμο μήνυμα του κ. Γιάννη Αναγνώστου

Στη χειμαζόμενη από τις απανωτές κρίσεις κοινωνία μας σήμερα όσο λίγες φορές αποκτούν νόημα τα Πάθη του Κυρίου, η ανυπέρβλητη καρτερία και η ανιδιοτελής θυσία που κορυφώνεται με την Σταύρωση που σηματοδοτεί την προσμονή της πολυπόθητης Ανάστασης.

Ένα συγκινητικό Αναστάσιμο μήνυμα μεταφέρει στους δημότες του δήμου ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Γιάννης Αναγνώστου.

 

Ο κ. Αναγνώστου στο μήνυμά του αναφέρει:

 

Στη χειμαζόμενη από τις απανωτές κρίσεις κοινωνία μας σήμερα όσο λίγες φορές αποκτούν νόημα τα Πάθη του Κυρίου, η ανυπέρβλητη καρτερία και η ανιδιοτελής θυσία που κορυφώνεται με την Σταύρωση που σηματοδοτεί την προσμονή της πολυπόθητης Ανάστασης. Ανάσταση πρωτίστως πνευματική και δευτερευόντως υλική, της ψυχής, της ζωής, της πατρίδας μας αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

 

Με τη σκέψη μου πρώτα απ' όλα σε 'κείνους που δίνουν τη μάχη της ζωής στο κρεβάτι του πόνου και κατόπιν σε όλους εκείνους που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό αγωνιζόμενοι στη μάχη της διασφάλισης της δημόσιας υγείας ο καθένας από το μετερίζι που του αντιστοιχεί ανάλογα με την επαγγελματική του ιδιότητα, αλλά και σε όλους εκείνους που τέθηκαν εθελοντικά στον αγώνα κατά της σύγχρονης μάστιγας της επιδημίας του κορονοϊού και τέλος σε όλους εκείνους που υπομένουν καρτερικά τον απαραίτητο κοινωνικό αποκλεισμό και μεταξύ αυτών ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, εύχομαι ολόψυχα καλή Ανάσταση, με υγεία την οποία πρέπει να διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο για όλους τους αγαπημένους μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να χαρούμε όλοι μαζί την επόμενη μέρα αυτού του σύγχρονου Γολγοθά που βιώνει όχι μόνο η Ελλάδα μας, αλλά ολόκληρη η ανθρωπότητα. Καλή Ανάσταση !!!

 

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

 

Ιωάννης Αναγνώστου

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Φαρκαδώνας

 

 

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα