Αρχική Νέα Ελλάδα Μήνυμα του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριου Οικονόμου προς τους Υπαλλήλους των Καταστημάτων Κράτησης

Μήνυμα του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριου Οικονόμου προς τους Υπαλλήλους των Καταστημάτων Κράτησης

από Oichalianews
Μήνυμα του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριου Οικονόμου προς τους Υπαλλήλους των Καταστημάτων Κράτησης

"Θα αποτελούσε παράληψη να μην αναδείξουμε, αναγνωρίζοντας τη δημόσια, την ξεχωριστή μάχη που δίνουν οι ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και το διοικητικό προσωπικό των Καταστημάτων Κράτησης "

Το δικό του ξεχωριστό μήνυμα και τις ευχαριστίες προς τους Υπαλλήλους των Καταστημάτων Κράτησης στέλνει αυτές τις Άγιες ημέρες του Πάσχα ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου.

 

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου στο μήνυμά του αναφέρει:

 

Τις Άγιες τούτες ημέρες όπου οι αντοχές της Πολιτείας και της κοινωνίας μας στη μάχη κατά της εξάπλωσης του Covid-19 δοκιμάζονται καθημερινά, θα αποτελούσε παράληψη να μην αναδείξουμε, αναγνωρίζοντας τη δημόσια, την ξεχωριστή μάχη που δίνουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι εξωτερικοί φρουροί και το διοικητικό προσωπικό των Καταστημάτων Κράτησης της χώρας μας.

 

Η μάχη αυτή έχει τη δική της ιδιαίτερη αξία καθώς δίνεται όλες αυτές τις ημέρες μέσα σε ένα ήδη επιβαρυμένο από χρόνιες παθογένειες, ελλείψεις και δυσλειτουργίες περιβάλλον, τις οποίες όλοι μαζί εδώ και μερικούς μήνες εργαζόμαστε να διορθώσουμε.

 

Κι όμως τη μάχη κατά της εξάπλωσης του Covid-19 τη δίνουμε μέχρι τώρα με επιτυχία χάρη στο υψηλό αίσθημα ευθύνης που σας χαρακτηρίζει, στην αυταπάρνηση που επιδεικνύετε και στην καθημερινή υπερπροσπάθεια που καταβάλλετε όλοι εσείς.

 

Η στάση σας αφενός έχει καταφέρει να κρατήσει, έως σήμερα, τον Covid-19 εκτός των Καταστημάτων Κράτησης, εξασφαλίζοντας αδιατάρακτη την ασφάλεια και την αρμονική λειτουργία τους, αφετέρου οπλίζει με κουράγιο καθέναν από όλους εμάς και μας ενθαρρύνει ακόμη περισσότερο να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε εντατικά και μεθοδικά για την αναβάθμιση του τρόπου λειτουργίας και των συνθηκών που επικρατούν μέσα σε αυτά.

 

Σας συγχαίρουμε και σας ευχαριστούμε για όσα έχετε επιτύχα.

 

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη στο κρίσιμο έργο σας, υγεία και κάθε ευτυχία σε εσάς και στις οικογένειές σας.

 

Καλό Πάσχα.

 

Λευτέρης Οικονόμου



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα