Αρχική Νέα Νομός Τρικάλων Άμεση επικοινωνία Σκρέκα με Άδωνι Γεωργιάδη και Θοδωρή Σκυλακάκη για τη στήριξη των παραγωγών και μικροπωλητών λαϊκών αγορών

Άμεση επικοινωνία Σκρέκα με Άδωνι Γεωργιάδη και Θοδωρή Σκυλακάκη για τη στήριξη των παραγωγών και μικροπωλητών λαϊκών αγορών

από Oichalianews
 Άμεση επικοινωνία Σκρέκα με Άδωνι Γεωργιάδη και Θοδωρή Σκυλακάκη για τη στήριξη των παραγωγών και μικροπωλητών λαϊκών αγορών

Ο Τρικαλινός Υφυπουργός επισήμανε ότι χρειάζεται χωρίς καθυστέρηση να εφαρμοσθούν μέτρα στήριξης για τους παραγωγούς αλλά και τους μικροπωλητές που ζημιώνονται από το κλείσιμο των λαϊκών αγορών

Αστραπιαία ήταν η αντίδραση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκρέκα, μετά την ανακοίνωση του Νίκου Χαρδαλιά για την αναστολή λειτουργίας των λαϊκών αγορών σε όλη τη Θεσσαλία για 14 ημέρες.


Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο κ. Σκρέκας επικοινώνησε με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, τον Υφυπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη και τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) Γιώργο Πιτσιλή.

Ο Τρικαλινός Υφυπουργός επισήμανε ότι χρειάζεται χωρίς καθυστέρηση να εφαρμοσθούν μέτρα στήριξης για τους παραγωγούς αλλά και τους μικροπωλητές που ζημιώνονται από το κλείσιμο των λαϊκών αγορών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Σκρέκας ζήτησε οι παραγωγοί αυτοί να ενταχθούν στους πληττόμενους ΚΑΔ και να χρησιμοποιηθεί η υφιστάμενη πλατφόρμα της ΑΑΔΕ ώστε να δηλώσουν άμεσα ότι επιθυμούν να τύχουν των ευεργετικών ρυθμίσεων  για τις επαγγελματικές ομάδες οι οποίες πλήττονται από την απόφαση της Πολιτείας για την αναστολή λειτουργίας.

Όλοι συμφώνησαν ότι θα πρέπει να εφαρμοσθούν τα αναγκαία μέτρα για την εισοδηματική στήριξη  όλων όσων θίγονται από την έκτακτη αυτή απόφαση.

Επίσης, συμφωνήθηκε ότι στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση για τον τρόπο και το ύψος της αποζημίωσης τους.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα