Αρχική Νέα Οιχαλία «Έφυγε» η σπουδαία Ελένη

«Έφυγε» η σπουδαία Ελένη

από Oichalianews
«Έφυγε» η σπουδαία Ελένη

Το απόγευμα του Σαββάτου σε ηλικία 45 ετών

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 45 χρόνων μετά από μια πολυήμερη μάχη που έδωσε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων η πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία «Η Αρωγή» κ. Ελένη Καϊμά. 

 

Η σπουδαία Ελένη μετά από δύσκολη δεκαήμερη και γενναία μάχη στην ΜΕΘ του ΓΝ Τρικάλων κατέληξε το απόγευμα του Σαββάτου βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και σκορπίζοντας θλίψη στους φίλους από την Οιχαλία, το Δήμο Φαρκαδόνας τα Τρίκαλα αλλά και σε φίλους σε όλη την Ελλάδα.

 

'Ηταν ένας χαρισματικός και γενναίος άνθρωπος, ένας άνθρωπος λαμπερός με δύναμη και οράματα για τους συνανθρώπους της και για τα άτομα με Αναπηρία.

Επί σειρά ετών είχε αναλάβει τα ηνία του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία «Η Αρωγή» δίνοντας σκληρούς αγώνες για την ανάδειξη θεμάτων και ζητημάτων που απασχολούν τα ΑμεΑ και την επίλυσή τους. Έδειξε την αλληλεγγύη και την υποστήριξη στα ΑμεΑ, πρωτοστατώντας στη συγκέντρωση πλαστικών μπουκαλιών και καπάκια για την αγορά αμαξιδίων. Δραστήριο άτομο σε όλους τους τομείς συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του 2019 με το συνδυασμό του νυν δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Γιάννη Σακελλαρίου.

 

Το ύστατο χαίρε στην σπουδαία Ελένη θα δοθεί σήμερα Κυριακή στην Οιχαλία.

 

Η σορός της θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Οιχαλίας στις 6 το απόγευμα και μία ώρα αργότερα στις 7 θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία και η ταφή στο Δημοτικό κοιμητήριο Οιχαλίας.

 

Αφήνει πίσω την μητέρα της Σοφία, τον αδερφό της Δημήτρη, την νύφη της Δέσποινα, τα δύο αγαπημένα της ανήψια Μιχάλη και Μαρία και πολλούς φίλους σε όλη την χώρα. 

 

Καλό σου ταξίδι Ελένη.

 

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στο Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία η «Αρωγή» που τόσο αγάπησε και υπηρέτησε με αφοσίωση τα τελευταία χρόνια η Ελένη Καϊμά.

 

Αριθμός λογαριασμού:

 

Alpha Bank: 332-002101-038282

 

Το OichaliaNEWS εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα