Αρχική Νέα Οιχαλία Καρτέρι θανάτου έστησε ο χάρος στον 20χρονο Βάιο Μπουλούμπαση

Καρτέρι θανάτου έστησε ο χάρος στον 20χρονο Βάιο Μπουλούμπαση

από Oichalia News
Καρτέρι θανάτου έστησε ο χάρος στον 20χρονο Βάιο Μπουλούμπαση

Το μηχανάκι που οδηγούσε ο 20χρονος Βάιος Μπουλούμπασης από την Οιχαλία, προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ στην Κρήνη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και αργότερα να καταλήξει

Το βράδυ της Δευτέρας έμελλε να ήταν το τελευταίο για τον 20χρονο Βάιο Μπουλούμπαση, ένα νέο παιδί που έσφυζε από ζωή κι είχε όνειρα γι’ αυτή.


Δυστυχώς η μοίρα υπήρξε ιδιαίτερα σκληρή με τον ίδιο αλλά και την οικογένεια του, που δεν θα τον χαρεί ξανά.  


Νωρίς το βράδυ της Δευτέρας αποφάσιζε να πραγματοποιήσει μια ολιγόωρη βραδινή έξοδο με τους φίλους του, δεν ήξερε όμως πως αυτή η βόλτα θα ήταν η τελευταία για τον ίδιο και δεν θα ξαναγυρνούσε ποτέ σπίτι, καθώς ο χάρος του έστηνε καρτέρι λίγες ώρες αργότερα για να του κόψει πρόωρα το νήμα της ζωής, βυθίζοντας στο πένθος και στην πίκρα, μάνα, πατέρα και αδέλφια.  


Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες του OichaliaNEWS, ο Βάκης το βράδυ της Δευτέρας βγήκε από το σπίτι για την καθημερινή, βραδινή έξοδο με φίλους του. Λίγες ώρες αργότερα στη 01:00 περίπου τα ξημερώματα της Τρίτης, κατά την επιστροφή του στο σπίτι από γειτονική κοινότητα του Δήμου Φαρκαδόνας, στην Κρήνη και εντός του οικισμού, έχασε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τον έλεγχο από το μηχανάκι που οδηγούσε με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κολώνα της ΔΕΗ και να εκσφενδονιστεί και να τραυματιστεί ιδιαίτερα σοβαρά.  


Ο άτυχος 20χρονος εντοπίστηκε από περιοίκους σε άσχημη κατάσταση και άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, με το πλήρωμα να μεταφέρει τον άτυχο παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.


 Δυστυχώς για τον ίδιο ήταν ήδη αργά καθώς τα σοβαρά τραύματα στο κρανίο και σε πολλά σημεία του σώματος αποδείχθηκαν μοιραία.  


Η είδηση του θανάσιμου τραυματισμού του 20χρονου έπεσε σαν βόμβα στην οικογένειά του, στο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του, καθώς και σ’ όλη την Οιχαλία.  


Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το δυσάρεστο γεγονός, το χτύπημα της μοίρας και το πρόωρο και αναπάντεχο τέλους του νεαρού.  


Ο Βάκης καταγόταν από κτηνοτροφική οικογένεια, κύρια ενασχόληση και του ίδιου και ήταν το τέταρτο κατά σειρά παιδί, πολύτεκνης οικογένειας, δυο ακόμη αγοριών κι ενός κοριτσιού.





ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα