Αρχική Νέα Οιχαλία Κορονοϊός-Οιχαλία: Καθολική υπακοή και εναρμόνιση στα μέτρα προστασίας

Κορονοϊός-Οιχαλία: Καθολική υπακοή και εναρμόνιση στα μέτρα προστασίας

από Oichalianews
Κορονοϊός-Οιχαλία:  Καθολική υπακοή και εναρμόνιση στα μέτρα προστασίας

Εφάρμοσαν τον νόμο από την πρώτη μέρα τα καφενεία, οι καφετέριες, οι ταβέρνες, τα κουρεία και τα κομμωτήρια, στα πλαίσια της μείωσης του κινδύνου εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Την πλήρη υπακοή και την εναρμόνισή τους στα μέτρα προστασίας που εξαγγέλθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής  από την  Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας για τον νέο κορωνοϊό, έδειξαν οι επαγγελματίες της Οιχαλίας.

 

Όπως κατέγραψε το OichaliaNEWS κατά την πρώτη ημέρα εφαρμογής του μέτρου  και συγκεκριμένα από το πρωί του Σαββάτου και μέχρι τα μεσάνυχτα τις ίδιας ημέρας,  τα καφενεία, οι καφετέριες, τα καφέ-μπαρ, οι ταβέρνες,  τα κουρεία και τα κομμωτήρια, εφάρμοσαν το μέτρα προστασίας- είτε βάζοντας «λουκέτο» είτε υπολειτουργώντας -σύμφωνα όμως με τον νόμο .

 

Τα καφέ-μπαρ, οι ταβέρνες,  τα κουρεία και τα κομμωτήρια προχώρησαν σε αναστολή λειτουργίας  για την περίοδο των 14 ημερών, με μερικά καφέ να κάνουν  χρήση του όρου delivery και take away  πραγματοποιώντας την απευθείας πώληση προϊόντων  «πακέτο» αλλά και την διανομή και παράδοση παραγγελιών κατ ‘ οίκων.

 

Είμαστε σε καλό δρόμο !!!

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: (www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr )


ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΓΙΑ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ...