Αρχική Νέα Οιχαλία Ξεκίνησε από σήμερα η εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα δημοτικά σχολεία

Ξεκίνησε από σήμερα η εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα δημοτικά σχολεία

από Oichalianews
Ξεκίνησε από σήμερα η εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα δημοτικά σχολεία

Στην Οιχαλία και στους μαθητές της Δ’ τάξης του 2ου δημοτικού σχολείου το πρώτο μάθημα διάρκειας 35 λεπτών πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ μαθητών, στις 12 και στις 1 το μεσημέρι αντίστοιχα.

Ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα (23/3) στο δήμο Φαρκαδόνας και σε όλη την χώρα, τα εξ’ αποστάσεως διαδικτυακά μαθήματα σε μαθητές δημοτικών σχολείων που παραμένουν κλειστά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

 

Στην Οιχαλία και στους μαθητές της Δ’ τάξης του 2ου δημοτικού σχολείου το πρώτο μάθημα διάρκειας 35 λεπτών πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ μαθητών,  στις 12 και στις 1 το μεσημέρι αντίστοιχα.

 

Όπως κατέγραψε το OichaliaNEWS η τηλε-εκπαίδευση διεξήχθη μέσω Skype με την εκπαιδευτικό της Δ’ τάξης κ. Αθηνά Ζαφείρη να έχει την πρώτη διδακτική επικοινωνία με τους μαθητές της μετά από διάστημα 2 εβδομάδων αναστολής λειτουργίας των σχολείων λόγω του κορονοϊού.

 

Μέσω αυτής της διαδικτυακής πλατφόρμας από σήμερα και για όσο διάστημα χρειαστεί, το απαραίτητο ψηφιακό υλικό θα αναρτάται από τον εκπαιδευτικό και στη συνέχεια ο κάθε μαθητής του δημοτικού σχολείου θα λύνει τις απαραίτητες ασκήσεις και θα αξιολογείται.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα