Αρχική Νέα Οιχαλία Σε επαγρύπνηση…. η Κεντροαριστερά !!!

Σε επαγρύπνηση…. η Κεντροαριστερά !!!

από Oichalianews
Σε επαγρύπνηση…. η Κεντροαριστερά !!!

Στελέχη του Δήμου Φαρκαδόνας και του νομού Τρικάλων βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην Οιχαλία

Δεν τους σταματάει τίποτα. Το παλιό ορθόδοξο και το εν δυνάμει «φρέσκο» του Δήμου Φαρκαδόνας και της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων είναι παρών.

Ο λόγος για τον σκληρό πυρήνα της κεντροαριστεράς του Δήμου Φαρκαδόνας, τα οποία συνυπήρξαν ευδιάκριτα με μέλη περιφερειακής εμβέλειας το βράδυ της Πέμπτης στo γνωστό καφέ μπαρ Jazz στην Οιχαλία.

Στην συνάντηση που διήρκησε πάνω από δύο ώρες παραβρέθηκαν ο εκ Τρικάλων περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Χάιδος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Φαρκαδόνας κ.κ. Χρήστος Καραμάνος και Ευάγγελος Τσιακάρας, ο Οιχαλιώτης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Η Θεσσαλία στην καρδιά μας», στενός φίλος του Νίκου Τσιλιμίγκα και συνεργάτης του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας κ. βασίλης Κακάλιας, οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι σύντροφοι ο εκ Κρήνης καταγόμενος κ. Νίκος Γαλάνης και ο Φαρκαδόνιος κ. Γιώργος Μακρής μαζί με τον εν δυνάμει μέντορα, υποστηρικτή, σύμβουλο και πνευματικό καθοδηγητή όλων κ. Γιώργο Σακελλαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OichaliaNEWS η γενικότερη θεματολογία που αναπτύχθηκε περιστράφηκε στα πλαίσια σχεδιασμού, προσανατολισμού και εξέλιξης του προοδευτικού χώρου κινούμενοι αυτόνομα και αυτοδύναμα και χωρίς διασπάσεις, με γνώμονα όπως συμφωνήθηκε, την σταθερότητα τόσο σε περιφέρεια όσο και σε επίπεδο τοπικό.

Είναι ήρωες !

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: (www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr )


ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΓΙΑ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ...