Αρχική Νέα Οιχαλία Τρεις (3) διαρρήξεις σπιτιών στην Οιχαλία- Οι δύο (2) αργά το απόγευμα της Πέμπτης

Τρεις (3) διαρρήξεις σπιτιών στην Οιχαλία- Οι δύο (2) αργά το απόγευμα της Πέμπτης

από Θωμάς Γκονής
Τρεις (3) διαρρήξεις σπιτιών στην Οιχαλία- Οι δύο (2) αργά το απόγευμα της Πέμπτης

Χρήματα και κοσμήματα είναι μέχρι στιγμής ο απολογισμός της δράσης των αγνώστων

Χρήματα και κοσμήματα είναι μέχρι στιγμής ο απολογισμός της δράσης αγνώστων κακοποιών που πραγματοποίησαν διαρρήξεις σε τρεις οικίες, μία την Δευτέρα (12/10) και δύο πριν λίγες ώρες, την Πέμπτη (15/10) στην Οιχαλία.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλλεξε το OichaliaNEWS, ήταν μεταξύ 18:30 με 20:00 το απόγευμα της Πέμπτης όταν άγνωστος/οι εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων, εισέβαλαν σε δύο οικίες που βρίσκονται επί της οδού Περικλέους και στην Άρη Βελουχιώτη αντίστοιχα, έκαναν τους εσωτερικούς χώρους άνω κάτω και αφού άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα τράπηκαν σε φυγή.




Το ίδιο έργο παίχτηκε για πρώτη φορά την προηγούμενη Δευτέρα πάλι μεταξύ 18:30 με 20:00 στην οδό Παπαναστασίου.


Μία ηλικιωμένη ένοικος του σπιτιού πήγε στο διπλανό σπίτι να συλλυπηθεί για το πένθος που πέρναγε γειτονικό συγγενικό της πρόσωπο.


Την ώρα της απουσίας της άγνωστος/οι μπούκαραν από την πίσω πόρτα της οικίας της και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αφού έκαναν το σπίτι φύλλο και φτερό έφυγαν δίχως να γίνουν αντιληπτοί με ποσό κοντά στα 4 χιλ. ευρώ.


Στο Α.Τ. Φαρκαδόνας έχει σημάνει συναγερμός με τις έρευνες για την συλλογή στοιχείων που θα τους φέρει στα ίχνη των δραστών να βρίσκονται σε εξέλιξη.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα