Αρχική Επιχειρηματικά Θέλετε Ε-Shop;... Κάντε το ΔΩΡΕΑΝ και με επιδότηση 5.000 € από το ΕΣΠΑ με την WEB-INFOX

Θέλετε Ε-Shop;... Κάντε το ΔΩΡΕΑΝ και με επιδότηση 5.000 € από το ΕΣΠΑ με την WEB-INFOX

από Oichalia News
5.000 € από το ΕΣΠΑ για κατασκευή Ε-Shop με την WEB-INFOX
5.000 € από το ΕΣΠΑ για κατασκευή Ε-Shop με την WEB-INFOX

Το πρόγραμμα ανακοινώθηκε και επισήμως και το χρονικό περιθώριο για την υποβολή των αιτήσεων θα είναι μέχρι 24 Μαρτίου 2021.

Μέσα στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν αυτή την περίοδο και με τις επιχειρήσεις να δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες αυτής της εποχής ο ΕΣΠΑ ανοίγει ένα νέο πρόγραμμα επιδοτώντας 100% την κατασκευή eshop για το λιανικό εμπόριο.Κιν. 6974669905 Κιν. 6974669905


Όλοι έχουν πλέον συνειδητοποιήσει ότι τα eshop αποτελούν τη μόνη λύση για να βγουν τα καταστήματα από το αδιέξοδο όπου έχουν εισέλθει και να καταφέρουν να επιβιώσουν αλλά ίσως και να ανθίσουν ακόμη περισσότερο. Ζούμε σε μια εποχή όπου το ηλεκτρονικό εμπόριο αποτελεί πια αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Μέσα σε αυτή την τάση ψηφιοποίησης του εμπορίου ο ΕΣΠΑ επιδοτεί την κατασκευή eshop κατά 100% για το λιανεμπόριο μέχρι το ποσό των 5.000 ευρώ. Αυτή η επιδότηση αποτελεί μια ηλιαχτίδα ελπίδας για όσους καταστηματάρχες θέλουν να επεκταθούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο αλλά δεν έχουν το κεφάλαιο για να το πραγματοποιήσουν.


Το πρόγραμμα ανακοινώθηκε και επισήμως και το χρονικό περιθώριο για την υποβολή των αιτήσεων είναι μέχρι 24 Μαρτίου 2021. Ο συνολικός προϋπολογισμός για το πρόγραμμα είναι 80 εκατομμύρια ευρώ και υπολογίζεται ότι θα επιδοτηθούν 16.000 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.


Μη χάνετε χρόνο! Ενημερωθείτε κι εσείς τώρα για τα πακέτα προσφορών της Web-Infox και κατασκευάστε το δικό σας eshop χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ! Στο ποσό της επιδότησης μπορεί να ενσωματωθεί η κατασκευή του eshop, η καταχώρηση των προϊόντων, η κειμενογραφία, μάρκετινγκ, SEO και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο για τη λειτουργικότητα του eshop σας ανάλογα με το ποσό της επιδότησης που θα λάβετε.


Βοηθήστε την επιχείρησή σας να ορθοποδήσει και να ακμάσει στον κόσμο του διαδικτύου! Σώστε την επιχείρησή σας και επεκταθείτε σε ένα νέο δίκτυο πωλήσεων που μπορεί να σας εξασφαλίσει πολλούς νέους πελάτες και μεγάλα κέρδη!



Για περισσότερες πληροφορίες:


► web-infox.eu/

► Τηλ.: 2311283983 & ►Κιν.: 6974669905

► Email: info[at]web-infox.eu

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα