Αρχική Νέα Αθλητικά Διγενής και Λευκίμμη μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Διγενής και Λευκίμμη μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

από Θωμάς Γκονής
Διγενής και Λευκίμμη μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι Διγενής Νεοχωρίου-ΑΕ Λευκίμμης για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής

Στο γήπεδο "Μπάμπης Παπαχατζής" του Νεοχωρίου και σε παιχνίδι για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας, Διγενής και Λευκίμμη έμειναν στο "στείρο" 0-0 με τον βαθμό της ισοπαλίας να είναι δίκαιος σύμφωνα με την συνολική παρουσία των δύο μονομάχων, αλλά το Αχ!...  μένει στους Τρικαλινούς από την κατάληξη δύο φάσεων από τις λιγοστές του αγώνα!


Το παιχνίδι

Στο πρώτο ημίχρονο Τρικαλινοί και Κερκυραίοι φύλαγαν τα νώτα τους,  αναλώθηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου καταφέρνοντας να απειλήσουν την εστία των αντιπάλων από μία φορά!

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 35' για τους φιλοξενούμενους όταν μετά από γύρισμα του Γαστεράτου και την παρέμβαση των αμυντικών του Διγενή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Κουτσόπουλου κόρνερ.


Η δεύτερη ήταν για τους γηπεδούχους στο 43', όταν το σουτ του Γόρδιου μέσα από την περιοχή των Κερκυραίων δεν κατάφερε να νικήσει τον Λέτσο.


Στην επανάληψη οι "ερυθρόλευκοι" του Νεοχωρίου πήραν κάποια μέτρα, βγήκαν μπροστά, με την πλευρά της Λευκίμμης να δέχεται πίεση και... τους φιλάθλους του Νεοχωρίου να μένουν τελικά στο ΑΧ..

Και αυτό διότι στο 90' είδαν το σουτ του Καλτσά να χτυπά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Λέτσο και να καταλήγει άουτ!

Διατησία


Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Δημήτρη Μαργιόλα από την Καρδίτσα με βοηθούς τους Αλέξανδρο Δρουδάκη (Γρεβενών) και Μιχάλη Σάκκο (Κοζάνης).


Οι Συνθέσεις

Διγενής  Νεοχωρίου: Κουτσόπουλος,  Μετούσι,  Σταμέκος , Μαλάκος,  Δραγατσίκης,  Μαχαίρας, Βασιλείου,  Τσιγαρίδας, Παναγιώτου,  Γόρδιος (65’ Καλτσάς),  Αυγέρης.

ΑΕ Λευκίμμης : Λέτσο, Καρβούνης, Ματσοβίλα, Γρηγοριάδης, Κωστακιώτης, Παπαγεωργίου, Πότσης, Τσεβανέδης, Γαστεράτος, Τουρμούσογλου, Γεωργακόπουλος. (`Έπαιξαν κι οι: Πουλημένος, Βέρμπης, Χατζηστάμου, Στεργίου).





ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα