Αρχική Κους Κους Αλληλοστήριξη δημάρχων

Αλληλοστήριξη δημάρχων

από Oichalianews
Αλληλοστήριξη δημάρχων

Μία ευχάριστη συνύπαρξη καταγράψαμε το μεσημέρι της Παρασκευής στο «Πανεπιστήμιο» της Οιχαλίας εκεί όπου ο κ. Οικονόμου συναντήθηκε με τον φίλο και νυν δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Σπυρίδωνα Αγναντή.

Στην Οιχαλία βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Κώστας Οικονόμου.


Αν και βρίσκεται μόνιμα στην Αθήνα όπου αναμένει σε λίγο καιρό την συνταξιοδότησή του, δεν παραλείπει να ενδιαφέρεται και να μαθαίνει από πρώτο χέρι τα τεκταινόμενα στο δήμο Φαρκαδόνας.  


Ο κ. Οικονόμου την τελευταία εβδομάδα βρίσκεται στα πάτρια εδάφη και στα «παλιά του λημέρια» συνδυάζοντας οικογενειακές στιγμές και ολιγοήμερες διακοπές μαζί, δράττοντας την ευκαιρία να περνάει ευχάριστες στιγμές με όμορφες παρέες και πολύ καλούς του φίλους.


Μία τέτοια ευχάριστη συνύπαρξη καταγράψαμε το μεσημέρι της Παρασκευής στο «Πανεπιστήμιο» της Οιχαλίας εκεί όπου ο κ. Οικονόμου συναντήθηκε με τον φίλο και νυν δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Σπυρίδωνα Αγναντή.


Ο κ. Οικονόμου που έχει διατελέσει πρώτος δήμαρχος στον νεοσύστατο Καλλικρατικό δήμο Φαρκαδόνας (2010-1014), με την αγνότητα που τον διακατέχει δεν παρέλειψε να κάνει ειδική μνεία στον αδικοχαμένο δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Γιάννη Σακελλαρίου αλλά και στον τωρινό δήμαρχο κ. Σπύρο Αγναντή μιλώντας μάλιστα ενώπιών μας και στους θαμώνες του καταστήματος με τα καλύτερα λόγια για αυτόν !


Από όλα όσα ανέφερε εμείς κρατάμε μία φράση του και περιμένουμε να δούμε αν θα δικαιωθεί:


«Ο Σπύρος είναι ο καταλληλότερος να διαχειριστεί την υπάρχουσα κατάσταση στον δήμο Φαρκαδόνας».



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα