Αρχική Νέα Αθλητικά Έκοψε την βασιλόπιτα η ομάδα του Α.Ο Διγενή

Έκοψε την βασιλόπιτα η ομάδα του Α.Ο Διγενή

από Oichalianews
Έκοψε την βασιλόπιτα η ομάδα του Α.Ο Διγενή

Παρουσία του Προέδρου κ. Μάκη Παπαδημητρίου και των μελών του ΔΣ, του τεχνικού τιμ και των ποδοσφαιριστών της ομάδος, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Χρήστου Σακελλαρίο και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού και Πολιτισμού του δήμου Φαρκαδόνας κ. Ευάγγελου Κοσμά

Σε ένα όμορφο οικογενειακό κλίμα στην ταβέρνα του «Σπυράνα» στην Οιχαλία  πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η κοπή της βασιλόπιτας του Διγενή Νεοχωρίου.

 

Όπως κατέγραψε το OichaliaNEWS παρουσία του Προέδρου κ. Μάκη Παπαδημητρίου και των μελών του ΔΣ, του τεχνικού τιμ  και των ποδοσφαιριστών της ομάδος, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Χρήστου Σακελλαρίο και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού και Πολιτισμού του δήμου Φαρκαδόνας κ. Ευάγγελου Κοσμά, οι «ερυθρόλευκοι» του Νεοχωρίου αντάλλαξαν ευχές για υγεία στους ποδοσφαιριστές και σε όλα τα μέλη του σωματείου, ευχόμενοι δε και στοχεύοντας με την πλήρη στήριξη της διοίκησης, σε μία αξιοπρεπή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, την νίκη-πρόκριση απέναντι στην ομάδα των Μετεώρων για τα ημιτελικά του κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη (11/3, Μπάμπης Παπαχατζής ), και την κατάκτηση του θεσμού για την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο.

 

Ένας στόχος που αν επιτευχθεί όπως επισημάνθηκε, θα δώσει χαρά και ικανοποίηση στην προσπάθεια που κατέβαλαν και φέτος τόσο τα μέλη της διοίκησης και το έμψυχο δυναμικό που επιλέχτηκε ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα συνεπής στις υποχρεώσεις της στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όσο και στους πολλούς «χρόνιους» υποστηρικτές  του Διγενή από την Οιχαλία και τους μετανάστες του εξωτερικού, που συμβάλλουν κάθε χρόνο ώστε το σωματείο να καταφέρνει να πρωταγωνιστεί στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του ν. Τρικάλων.

 

Στα αξιοσημείωτα της κοπής της βασιλόπιτας του Διγενή ήταν οι τυχεροί της βραδιάς, που ενώ στην αρχή κατόπιν κλήρωσης ήταν προγραμματισμένο να είναι 3, τελικώς μετά από την διπλή συμβολή του «θρυλικού» Χρήστου Σακελλαρίου και του κ. Βιβή, θαμώνα της ταβέρνας και φίλου της ομάδας, οι τυχεροί γίνανε 6 !

 

Οι τυχεροί που κληρώθηκαν και που αντιστοιχούσε σε ένα συμβολικό ποσό ήταν οι: Διβανές, Μωραΐτης, Αλεξίου Θ., Μακρής, Λαγκαδινός και Ψωμιάδης.

 

Δείτε εικόνες όπως κατέγραψε το OichaliaNEWS  ΕΔΩ



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα