Αρχική Επιχειρηματικά SUPER MARKET FRESH. Ένα Σούπερ Μάρκετ με τιμές και πληρότητα αγαθών στην Οιχαλία

SUPER MARKET FRESH. Ένα Σούπερ Μάρκετ με τιμές και πληρότητα αγαθών στην Οιχαλία

από Oichalia News
SUPER MARKET FRESH. Ένα Σούπερ Μάρκετ με τιμές και πληρότητα αγαθών στην Οιχαλία

Κερδίζει τις εντυπώσεις το νέο και μεγάλο σούπερ μάρκετ FRESH στην Οιχαλία

Δύο νέα και αγαπημένα παιδιά ένωσαν πρόσφατα τις ζωές τους και κάνανε το πρώτο τους επαγγελματικό ξεκίνημα ακολουθώντας ένα κοινό και όμορφο συναίσθημα: Αυτό της καθημερινής προσφοράς για κάθε οικογένεια, για κάθε νοικοκυριό και για κάθε επαγγελματία – όχι μόνο της Οιχαλίας αλλά και των περιχώρων.


Ο Χρήστος Στάμος, η Φωτεινή Σακελλαρίου και το δημιούργημα τους SUPER MARKET «FRESH» στην Οιχαλία, κερδίζουν τις εντυπώσεις εδώ και ένα μήνα σχεδόν (από το ξεκίνημα μέχρι και σήμερα), για την μεγάλη ποικιλία, την πληρότητα αγαθών και τις πολύ καλές και ανταγωνιστικές τιμές που παρέχουν σε σχέση με τα μεγάλα brands.

Στο νέο και μεγάλο SUPER MARKET «FRESH» που βρίσκεται στην συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου με Δαβάκη, θα βρει κανείς ότι επιθυμεί για την διατροφή, την προσωπική χρήση, την οικιακή χρήση, την επαγγελματική χρήση κ.α.


Ενδεικτικά στο SUPER MARKET «FRESH»  βρίσκονται καθημερινά πληθώρα φρέσκων φρούτων και λαχανικών, ποικίλης ύλης αλλαντικά και γαλακτοκομικά ημέρας, λαχταριστά σοκολατοειδή όπως και τα πασίγνωστα εδέσματα (Takis), αεριούχα αναψυκτικά για την οικογένεια, τους αθλητές και τα παιδιά, εκατοντάδες είδη οικιακής χρήσης, τσιγάρα, κάρτες κινητών, κάρτες Google Play, Apple Sτore και Paysafe, ποτά και πολλά προϊόντα για τον επαγγελματία του καφέ και δη της μαζικής εστίασης, ακόμη και τροφές για τους αγαπημένους μας φίλους/κολλητούς…. τα κατοικίδιά μας !

Αξίζει να αναφέρουμε ότι γίνονται και μεταφορές κατ’ οίκων με ένα τηλεφώνημα στο 24330 32844 !

Τους στηρίζουμε!



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα