Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Αρνητικά τα τεστ σε 21 εργαζόμενους και Αιρετούς

Αρνητικά τα τεστ σε 21 εργαζόμενους και Αιρετούς

από Oichalia News
Αρνητικά τα τεστ σε 21 εργαζόμενους και Αιρετούς

Θετικός στο κορωνοϊό εργαζόμενος στο δημαρχείο Φαρκαδόνας

Ο Δήμος Φαρκαδόνας, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης για τη δημόσια Υγεία, κάνει γνωστό ότι καταγράφηκε θετικό  κρούσμα COVID -19 σε εργαζόμενο του Δήμου.


Πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες  και, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, συνεργείο με επικεφαλής την κυρία Δήμητρα Νάτσινα προσήλθε στις κτιριακές εγκαταστάσεις , έγινε   ιχνηλάτηση των επαφών του συγκεκριμένου υπαλλήλου στον χώρο εργασίας του , ελήφθησαν δείγματα από εργαζομένους  , ενώ θα γίνουν και απολυμάνσεις των χώρων.


Υποβλήθηκαν σε τεστ συνολικά 21 εργαζόμενοι και Αιρετοί μετά το θετικό κρούσμα που παρουσιάστηκε σε εργαζόμενο του Δήμου.


Όπως ενημέρωσε η συντονίστρια του ΕΟΔΥ στα Τρίκαλα κυρία Δήμητρα Νάτσινα, όλα τα τεστ και σε επίπεδο ιχνηλάτησης και σε επίπεδο δειγματοληψίας, είναι αρνητικά και η είδηση είναι ιδιαίτερα ευχάριστη μετά τον "συναγερμό" που προκλήθηκε στον Δήμο μας.


Συνεχίζονται να τηρούνται τα μέτρα και επαναλαμβάνουμε προς τους Δημότες μας , ότι αν δεν έχουν σοβαρά ζητήματα, να μην προσέρχονται στους χώρους του Δημαρχείου και θα μπορούν είτε τηλεφωνικά στις υπηρεσίες του Δήμου μας είτε με ραντεβού να εξυπηρετούνται για τα θέματά τους.


Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα καθήκοντά του, στον εργαζόμενο του Δήμου, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα στην οικεία του.

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: (www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr )


ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΓΙΑ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ...