Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Κώστας Σκρέκας: Έκτακτη επιχορήγηση 150.000 ευρώ στο Δήμο Φαρκαδόνας

Κώστας Σκρέκας: Έκτακτη επιχορήγηση 150.000 ευρώ στο Δήμο Φαρκαδόνας

από Oichalia News
Κώστας Σκρέκας:  Έκτακτη επιχορήγηση 150.000 ευρώ στο Δήμο Φαρκαδόνας

Ο Υφυπουργός είχε συνεργασία με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, όπου και αποφασίστηκε καταρχάς η στήριξη του Δήμου με 150.000 ευρώ για τις πρώτες εργασίες αποκατάστασης των ζημιών.

Το ποσό των 150.000 ευρώ θα χορηγήσει το Υπουργείο Εσωτερικών στο Δήμο Φαρκαδόνας, έπειτα από παρέμβαση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκρέκα, στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης που έλαβε η Κυβέρνηση για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από το μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό». 


Ο Τρικαλινός Υφυπουργός βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο Δήμο Φαρκαδόνας και επισκέφτηκε τα χωριά Πηνειάδα, Ζάρκο και Κεραμίδι. Διαπίστωσε τη μεγάλη έκταση της καταστροφής, συνομίλησε με αγρότες που επλήγησαν από τη σφοδρή κακοκαιρία και δεσμεύτηκε ότι η Κυβέρνηση θα στηρίξει έμπρακτα τους πληγέντες. 


Σε συνάντηση που είχε στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας με το Δήμαρχο κ. Σπύρο Αγναντή, ο κ. Σκρέκας ενημερώθηκε για το αίτημα του Δήμου Φαρκαδόνας για  έκτακτη οικονομική στήριξη. ‘Έπειτα από την ενημέρωση του κ. Αγναντή, ο Υφυπουργός είχε συνεργασία με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, όπου και αποφασίστηκε καταρχάς η στήριξη του Δήμου με 150.000 ευρώ για τις πρώτες εργασίες αποκατάστασης των ζημιών.

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: (www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr )


ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΓΙΑ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ...