Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Μεγάλη δωρεά της ΒΙΟΣΕΡ στα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας

Μεγάλη δωρεά της ΒΙΟΣΕΡ στα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας

από Oichalianews
Μεγάλη δωρεά της ΒΙΟΣΕΡ στα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας

Δωρεά ειδών ατομικής προστασίας για το προσωπικό των 5 Δημόσιων Νοσοκομείων της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Μεγάλη κίνηση από μια μεγάλη εταιρεία, που προσφέρει χρόνια στο χώρο της Υγείας.

Συγκεκριμένα η ΒΙΟΣΕΡ Α.Ε. με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, αναγνωρίζοντας την προσφορά και το δύσκολο έργο των επαγγελματιών υγείας που καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της νόσου Covid-19 και την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας, προχωράει άμεσα σε δωρεά ειδών ατομικής προστασίας του προσωπικού των 5 Δημόσιων Νοσοκομείων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, προκειμένου έμπρακτα να υποστηρίξει και να συνεισφέρει στο έργο τους.

 

Πρόκειται για συνολική δωρεά 30.000 χειρουργικών μασκών μιας χρήσης και 3.000 ατομικών ιοκτόνων αντισηπτικών 100ml, τα οποία θα διανεμηθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας (Κουτλιμπάνειο & Τριανταφύλλειο), στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο» και στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.

 

Ειδικά στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί επιπλέον δωρεά 8 αντλιών σύριγγας χορήγησης ενδοφλεβίων διαλυμάτων – φαρμάκων και 2 κεντρικών σταθμών διαχείρισης αυτών.

 

Η ΒΙΟΣΕΡ Α.Ε. παραμένει υποστηρικτής του Εθνικού Συστήματος Υγείας και αρωγός του έργου των επαγγελματιών υγείας, τους οποίους και ευχαριστεί για την προσφορά τους.

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: (www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr )


ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΓΙΑ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ...