Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Το μήνυμα του Γιάννη Αναγνώστου προς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων

Το μήνυμα του Γιάννη Αναγνώστου προς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων

από Oichalianews
Το μήνυμα του Γιάννη Αναγνώστου προς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων

Αναγνώστου: Είσαστε ότι πολυτιμότερο παράγει αυτός ο τόπος, είσαστε η ζωή και αυτό δε θα αλλάξει άσχετα με την επιτυχία ή όχι στις πανελλαδικές εξετάσεις

Τις ευχές του προς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσιων αλλά και στους γονείς αυτών εκφράζει με μήνυμά του ο δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας κ. Γιάννης Αναγνώστου.

 

Ο κ. Αναγνώστου αναφέρει τα εξής:

 

Αγαπητοί συμπολίτες,

 

Αύριο είναι μια σημαντική ημέρα. Είναι η μέρα που πολλές χιλιάδες μαθητές, μεταξύ αυτών και αρκετά παιδιά του τόπου μας μπαίνουν κυριολεκτικά σ' έναν αγώνα που θα καθορίσει την μετέπειτα ζωή τους.

 

Ευχόμενος από βάθους ψυχής καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων θα ήθελα πάνω απ' όλα να θυμίσω στους μαθητές που αγωνιούν και αγχώνονται δικαιολογημένα αφού μπαίνουν στη διαδικασία των εξετάσεων, ότι σ' αυτές κρίνονται μόνο οι μαθησιακές τους γνώσεις και όχι το σύνολο της προσωπικότητάς τους και της ύπαρξής τους. Ότι είτε τα αποτελέσματα είναι θετικά είτε αρνητικά για εμάς θα είσαστε πάντα τα παιδιά μας, αυτά που αγαπάμε και που στα μάτια σας βλέπουμε τη φλόγα της ζωής, το μέλλον και μέσα σ' αυτό όχι μόνο το δικό σας αλλά και το δικό μας αύριο.

 

Είσαστε ότι πολυτιμότερο παράγει αυτός ο τόπος, είσαστε η ζωή και αυτό δε θα αλλάξει άσχετα με την επιτυχία ή όχι στις πανελλαδικές εξετάσεις.

 

Απευθυνόμενος στους γονείς που αύριο θα αγωνιούν μαζί με τα παιδιά τους για τις επιδόσεις τους, θα ήθελα να τους ευχηθώ να δούνε τα παιδιά τους χαρούμενα και ευτυχισμένα να πετυχαίνουν τους στόχους που έχουν βάλει. Επίσης να σταθούν με υπομονή και με κατανόηση σ' αυτή την δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία που θα περάσουν τα παιδιά τους δίπλα τους, χαρίζοντας τους απλόχερα την αγάπη τους και την αγκαλιά τους ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

 

Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα ... Είμαστε δίπλα σας!

 

Δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας

Αναγνώστου Ιωάννης



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα