Αρχική Γνώμες Γιατί αποκρύπτεται;

Γιατί αποκρύπτεται;

από Oichalianews
Γιατί αποκρύπτεται;

Ο τόπος μας ενδιαφέρει και όχι το όνομα του 17χρονου

Ας μην τρέφουμε αυταπάτες. Για κάθε σώφρονα νου ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή ο κορονοϊός θα ερχόταν και στον νομό των Τρικάλων.

 

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία και την μεταδοτικότητα που έχει ο εν λόγο ιός και παρά τα όποια μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση της χώρας και τα όσα από αυτά τηρούμε εμείς ευλαβικά, η εξάπλωση του κορονοϊού κινείται πλέον με ραγδαίους ρυθμούς και στην χώρα μας.

 

Το πάθημα της γειτονικής Ιταλίας που μετρά σύμφωνα με τους επιστήμονες χιλιάδες κρούσματα και θρηνεί τον χαμό 5.000 χιλ. ανθρώπων, φαινόταν για πολλούς ως ένα γεγονός, μία είδηση πολύ μακρινή, που όμως αυτή ήρθε και στην χώρα μας, ακόμα και στα μέρη μας να εγκατασταθεί, να μας φοβίσει και να μας τρομοκρατήσει.

 

Ο χαβαλές πλέον τελείωσε και πρέπει όλοι μας αν και μας κρούουν τον  κώδωνα του κινδύνου καθημερινά ο κ. Τσιόδρας και οι λοιποί,   να ευχηθούμε  κατά τον απολογισμό αυτής της εξαιρετικά δύσκολης συγκυρίας, να μην μείνουμε ΜΑΛΑΚΕΣ !!!

 

Από το πρωί της Παρασκευής όλοι στο άκουσμα του κρούσματος στον ν. Τρικάλων αναζητούμε τον «ασθενή 1». Τον αναζητούμε για να τον «τουφεκίσουμε» και να σωθούμε; Ασφαλώς ΌΧΙ… και αν κινούμαστε σε αυτή την λογική είμαστε λάθος καθώς πρέπει να αναζητήσουμε τις ευθύνες αλλού και δη στους «Άρχοντες»!

 

Γιατί οι «ΆΡΧΟΝΤΕΣ» είναι αυτοί «που γνωρίζουν» πολύ καλά και οφείλουν αυτή την δύσκολη στιγμή να πούνε την αλήθεια ώστε να μας προφυλάξουν.

 

Και αν είναι σε εμάς γιατί αποκρύπτεται; Για να μην είναι π.χ η Οιχαλία, η Φαρκαδόνα, το Γριζάνο, η Κρήνη κτλ. το «μαγάρισμα» του νομού;

 

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι σήμερα, αύριο, μεθάυριο ή μετά από δεκαπέντε μέρες θα υπάρξει κρούσμα στην περιοχή της Φαρκαδόνας, μην είμαστε εγωιστές, αργά ή γρήγορα θα έρθει αρκεί να ξέρουμε από πού… έχει σημασία να ξέρουμε αν θα έρθει από την Οιχαλία, θα έρθει από το Διάσελλο , από την Κρήνη ή τα Σερβωτά, γιατί το θέμα είναι να προφυλάξουμε τον όχλο ρε παιδιά!!!

 

Το συγκεκριμένο παιδάκι καλώς ή κακώς όλες αυτές τις μέρες που υποτίθεται ήταν φορέας, έκανε «βόλτες», είτε έκανε βόλτες στην Οιχαλία, είτε στα Τρίκαλα, είτε στα Καλύβια ή την Καλαμπάκα και ίσως να όργωνε τα πέλαγα και τους ωκεανούς της οικουμένης. Πολύ πιθανόν να ερχόταν σε επαφή και με άλλα παιδιά, να ερχόταν σίγουρα σε επαφή με μάνα και πατέρα, με παππού και γιαγιά, να έρχονταν σε επαφή με θείους αλλά και με άλλους ανθρώπους μέσα στο χωριό ή την πόλη με αποτέλεσμα - όλοι αυτοί να είναι πλέον υποψήφιοι φορείς ή νοσούντες και οι οποίοι συνέχιζαν να κάνουνε την βόλτα τους μέσα στην ΠΟΛΗ ή μέσα στο ΧΩΡΙΟ!!!

 

Πρέπει η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, είτε ο δήμος Τρικκαίων, είτε ο δήμος Φαρκαδόνας, είτε ο δήμος Μετεώρων ή ο δήμος Πύλης, να βγουν έστω και με 24 ώρες καθυστέρηση, υπεύθυνα, να ενημερώσουν τους κατοίκους του νομού για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

 

Μην αφήνεται τον κόσμο που ήρθε σε επαφή με τον 17χρονο να κινείτε ανεξέλεγκτα. Βγείτε και πείτε μας που γίνεται η ιχνηλάτηση! Μπορεί το κρούσμα να είναι στην Οιχαλία, μπορεί στα Τρίκαλα, στον Παλιόπυργο, ή στο Καστράκι, αλλά μην αφήνετε τον περίγυρο να είναι εκτεθειμένο σε εμένα που νοσώ…

 

Το δικό σου παιδάκι, η δικιά σου η γυναίκα, ο πατέρας και η μάνα σου δεν φταίει σε τίποτα ! Δεν θα πρέπει να προφυλαχτούν;

 

Μην αφήνετε τον κόσμο εκτεθειμένο! 



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: