Αρχική Νέα Αθλητικά Άνετα στην επόμενη φάση του κυπέλλου ο Διγενής

Άνετα στην επόμενη φάση του κυπέλλου ο Διγενής

από Oichalia News
Ο Διγενής Νεοχωρίου όπως παρατάχθηκε απέναντι στο Κεφαλόβρυσο
Ο Διγενής Νεοχωρίου όπως παρατάχθηκε απέναντι στο Κεφαλόβρυσο

Επικράτησε με 4-0 του Κεφαλοβρύσου στο «Μπάμπης Παπαχατζής»

Ο Διγενής ήταν το μεγάλο φαβορί με αντίπαλο το Κεφαλόβρυσο για την Γ’ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΤ και αυτό απεδείχθη σύμφωνα με το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης που διεξήχθη το μεσημέρι της Τρίτης στο γήπεδο «Μπάμπης Παπαχατζής» του Νεοχωρίου.


Οι «Νεοχωρίτες» του Σπύρου Ευαγγέλλου  παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και δίχως να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες, επικράτησαν με 4-0 του Κεφαλοβρύσου παίρνοντας το εισιτήριο που οδηγεί στην προημιτελική φάση του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων του νομού Τρικάλων.


Ο Δημήτρης Αλεξίου άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό της συνάντησης, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να κάνουν ευκαιρίες αλλά παρόλα αυτά το 1-0 να μένει μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.


Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας έναν φρενήρη ρυθμό στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου, κατάφεραν μέσα σε διάστημα οχτώ λεπτών να πετύχουν άλλα τρία τέρματα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος με δύο προσωπικά τέρματα ( 61’, 67’) ανέβασε τον δίκτυ του σκορ στο 3-0 για να έρθει το αυτογκόλ των φιλοξενουμένων στο 69’, με το 4-0 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Σταφυλά.


Τα αποτελέσματα για την Γ' φάση του κυπέλλου (Τρίτη 14/12)


Αγία Μονή – Ταξιάρχες 4-0
Βαλτινό – Λυγαριά 1-4
Διγενής – Κεφαλόβρυσο 4-0
Μετέωρα – Καστράκι 4-0
Πύργος – Κρύα Βρύση 3-0


Τα παιχνίδια κυπέλλου της Τετάρτης 15 /12 (ΩΡΑ 14:30) :



Πορταϊκός – Αμπελάκια, (Κοντίνος, Μπαϊρακτάρης – Αβραάμ)

Γριζάνο – Φήκη, (Κουτσάγιας Γ. Μανασής – Μαργιώλης)



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: