Αρχική Νέα Αθλητικά Καλή εμφάνιση για τον Διγενή... και καλό το (Χ) στη Φήκη !

Καλή εμφάνιση για τον Διγενή... και καλό το (Χ) στη Φήκη !

από Θωμάς Γκονής
Καλή εμφάνιση για τον Διγενή...  και καλό το (Χ) στη Φήκη !

Iσόπαλο το ντέρμπι Φήκη-Διγενής Νεοχωρίου, που είχε τα πάντα εκτός από γκολ

Λευκή ισοπαλία είχαμε στο τοπικό ντέρμπι της Γ’ Εθνικής που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Φήκης, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και το Διγενή Νεοχωρίου.


‘Εγινε ένα ωραίο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά, στοχεύοντας στους βαθμούς της νίκης και το τελικό 0-0 δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του αγώνα καθώς θα μπορούσαμε να είχαμε τέρματα εκατέρωθεν.

Το τελικό αποτέλεσμα, προφανώς δεν έβγαλε κερδισμένη καμία ομάδα. Η μεν Φήκη που έπαιζε στο γήπεδό της, ήθελε τη νίκη για να ανέβει στη βαθμολογία, ο δε Διγενής είχε εξαιρετική παρουσία αγγίζοντας το γκολ που τελικά όμως δεν ήρθε ποτέ.

Το ντέρμπι παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων που μάλλον θα πρέπει να έμειναν ικανοποιημένοι από την εικόνα του ματς.

Στις κυριότερες φάσεις του ματς:

Στο 37′ ο Νίκος Σκόνδρας έκανε κοντά την προβολή στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 49′ ο Παναγιώτου εκτέλεσε το φάουλ με τον Ντάσκα να αντιδρά σωστά αποκρούοντας.

Στο 54′ τεράστια ευκαιρία για το Διγενή, με το Βασιλείου να φεύγει στην αντεπίθεση, εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας της Φήκης πέρασε και τον Ντάσκα, αλλά πλάσαρε λίγο έξω.

Στο 60′ σουτ του Σκόνδρα με την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ.

Στο 71’ ο Σαμαντάς έδωσε για το Γεωργάκη ο οποίος από καλή θέση σούταρε ελάχιστα άουτ.


Φήκη: Ντάσκας, Γιαννούλας, Τζέλης, Σκόνδρας, Καλαμαράς, Γεωργάκης, Γκαντιάς (60′ Δροσος), Ιωάννου(75′ Νικλητσιώτης Γ.) , Σαμαντάς, Πολυζόπουλος (60 Νικλητσιώτης Απ), Σκόνδρας.

Διγενής Νεοχωρίου: Κουτσόπουλος, Μετούσι (Καρκαδιώτης), Μαλάκος, Σταμέκος, Τσιγαρίδας, Βασιλείου (67 Δραγατσίκης) , Αυγέρης (85 Μπασιάκας) , Βαρναβίδης (46 Χατζηχαραλάμπους), Μαχαίρας, Καλτσάς, Παναγιώτου.


trikalascore.gr



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: