Αρχική Νέα Αθλητικά Ο Μακεδονικός Φούφα πέρασε με (0-1) από το Μπάμπης Παπαχατζής

Ο Μακεδονικός Φούφα πέρασε με (0-1) από το Μπάμπης Παπαχατζής

από Θωμάς Γκονής
Ο Μακεδονικός Φούφα πέρασε με (0-1) από το Μπάμπης Παπαχατζής

Παράπονα από την διαιτησία έχουν οι ερυθρόλευκοι του Νεοχωρίου

Ο Διγενής Νεοχωρίου δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην επιτυχημένη παρουσία του , στην πρεμιέρα των μπαράζ απέναντι στο Δωτιέα Αγιάς, καθώς στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής ηττήθηκε σήμερα στο Μπάμπης Παπαχατζής από το Μακεδονικό Φούφα με 0-1.


Το αποτέλεσμα αυτό, έφερε το συγκρότημα του Σπύρου Ευαγγέλου πιο πίσω στη μάχη της ανόδου και πλέον θα πρέπει να έρθουν νίκες στα επόμενα ματς, προκειμένου ο Διγενής να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες για προβιβασμό στην παραπάνω κατηγορία.


Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Μακεδονικός Φούφα, παρουσίασε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, δικαιολογώντας με τη γενική εικόνα του και την ευρεία νίκη της πρεμιέρας απέναντι στον Αστέρα Καρδίτσας.


Οι πρωταθλητές Κοζάνης, μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο 15’ έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, με το Σταμέκο να σταματάει την μπάλα επάνω στη γραμμή και ενώ αυτή κατευθυνόταν προς τα δίχτυα.


Ο Διγενής απάντησε με ευκαιρία στο 25’ με τον Αλεξίου να φεύγει στην κόντρα, να κάνει τρεις τρίπλες μέσα στην αντίπαλη περιοχή και να σπάει την μπάλα στον Παπαδόπουλο που από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να βρει στόχο.


Στο 32’ οι του Νεοχωρίου ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Αλεξίου από αντίπαλο με το διαιτητή να δείχνει παίζετε.


Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε.


Το γκολ που έκρινε την συνάντηση σημείωσε με πέναλτι ο Χάιτας στο 65΄. Στη φάση του πέναλτι, ο Σταμέκος ανέτρεψε τον Ρέλκα και μάλιστα δέχθηκε και κόκκινη κάρτα.


Το Νεοχώρι έχοντας και αριθμητικό μειονέκτημα δεν κατάφερε στη συνέχεια δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, απειλώντας ελάχιστα τα αντίπαλα καρέ.


Ωστόσο, σε μία φάση στο 75’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν νέο πέναλτι, καθώς ξεκάθαρα η μπάλα χτύπησε στο χέρι παίκτη του Μακεδονικού.


Η διαιτησία αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα για το Νεοχώρι και σε αυτή στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης και ο Σπύρος Ευαγγέλου, ο οποίος γενικά δε συνηθίζει να μιλάει για το συγκεκριμένο κομμάτι.


Να σημειωθεί ότι παρά το εργάσιμο της ημέρας περίπου 300 θεατές παρακολούθησαν τη σημερινή αναμέτρηση.


Διγενής Νεοχωρίου (Ευαγγέλου) :Παπαπούλιος, Μυλιερός (42΄ λ.τ. Λουκάς), Καραμούζης, Σταμέκος, Τσιγαρίδας, Τσιούφης (77΄ λ.τ. Ξάνθος), Παναγιωτάκης (58΄ Βαρναβίδης), Παπαδόπουλος, Αλεξίου, Φωτίκας, Αυγέρης.


Μακεδονικός Φούφα: Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Παπάς, Σωτηριάδης, Σεκουλίδης, Αμαραντίδης, Ρέλκας, Κοντογουλίδης, Χάιτας (89΄ Πολυχρονίδης), Τοπάλης (78΄ Θεοδουλίδης), Βασσάκης.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-4ος ΟΜΙΛΟΣ


Στυλίδα – Δωτιέας Αγιάς 0-1
Διγενής Νεοχωρίου -Μακεδονικός Φούφα 0-1
Αστέρας Καρδίτσας – Πύρασος Αγχιάλου 1-4
Ρεπό: Πυρσός Γρεβενών


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


1 ΠΥΡΑΣΟΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ 13-1 6
2 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ 4-0 6
3 ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ 2-1 4
4 ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 1-2 1
5 ΣΤΥΛΙΔΑ 0-1 0
6 ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1-7 0
7 ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 0-9 0
-Την άνοδο παίρνουν οι 3 πρώτες ομάδες


3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΪΟΥ-ΩΡΑ 16.00


Μακεδονικός Φούφα-Δωτιέας Αγιάς
Πυρσός Γρεβενών-Διγενής Νεοχωρίου
Στυλίδα-Πύρασος Αγχιάλου
Ρεπό Αστέρας Καρδίτσας


trikalascore.gr



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: