Αρχική Νέα Αθλητικά Στο μηδέν έμειναν Διγενής Νεοχωρίου και Βύζας Μεγάρων

Στο μηδέν έμειναν Διγενής Νεοχωρίου και Βύζας Μεγάρων

από Oichalia News
Στο μηδέν έμειναν Διγενής Νεοχωρίου και Βύζας Μεγάρων

Ο Διγενής μπορούσε…. αλλά πάλι (0) στο «Μπάμπης Παπαχατζής»! - 4η ισοπαλία σε πέντε παιχνίδια η ομάδα του Νεοχωρίου

Το αποτέλεσμα μπορεί να κρίνεται θετικό μεν - αλλά - θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο για την ομάδα του Διγενή Νεοχωρίου.


Οι «ερυθρόλευκοι» του Νεοχωρίου κοίταξαν στα μάτια τον ισχυρό Βύζαντα, είχαν τις ευκαιρίες και αν ήταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να πάρουν μία μεγάλη νίκη απέναντι σε μία πλήρης ομάδα που έχει ως στόχο την άνοδο.


Το φιλμ του αγώνα από το trikalascore


Στο 13′ σέντρα του Αυγέρη κεφαλιά Παναγιώτου μπλόκαρε ο Χαλκίδης.

Στο 18′ σουτ του Κωνσταντινίδη μπλόκαρε ο Κουτσόπουλος.

Στο 29′ σουτ του Παναγιώτου έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη ο Διγενής είχε δύο κλασικές ευκαιρίες πρώτα στο 65′ με το Βασιλείου τετ α τετ με το Χαλκίδη, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια και στο 80′ με την κοντινή κεφαλιά του Χατζηχαραλάμπους, με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

Στον αντίποδα ο Βύζας Μεγάρων είχε πολύ καλή στιγμή με το Ζέρβα να σουτάρει και τον Κουτσόπουλο να αποκρούει σωτήρια, ενώ στην επαναφορά ο Χατζημελετίδης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Επίσης, καλά σουτ των Μπουντόπουλου και Ντούνη πέρασαν ελάχιστα άουτ από την εστία του Νεοχωρίου.


ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Βαγγέλης Μπρισίμης): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Μαλάκος, Σταμέκος, Βασιλείου (70’ Τσιγαρίδας), Αυγέρης (81’ Γόρδιος), Δραγατσίκης (81’Κουσκουλιώτης), Μαχαίρας (46’ Μπασιάκας), Καλτσάς (87’ Τσιούφης), Παναγιώτου, Χατζηχαραλάμπους

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ ( Δημήτρης Καλύκας): Χαλκίδης, Κωνσταντινίδης, Μύρκος, Σαχόλι, Καραγιάννης (63’ Χατζημελετίδης), Κενδριστάκης (90’ Μοσχάι), Κωνσταντίνου, Μπουντόπουλος, Ντούνης (75’ Κακούσιος), Φλέγγας, Φυσαράκης



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: