Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΦ

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΦ

από Oichalia News
Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΦ

Ερωτηματικά προκαλεί για την ΔΕΥΑ Φαρκαδόνας η στάση της Περιφέρειας Θεσσαλίας να αποστείλει νερά μόνο στην Τοπική Κοινότητα Γριζάνου

Ερωτηματικά προκαλεί για την ΔΕΥΑ Φαρκαδόνας η στάση της Περιφέρειας Θεσσαλίας να αποστείλει νερά μόνο στην Τοπική Κοινότητα Γριζάνου.

Σύμφωνα με επιστολή που ήλθε το βράδυ της Τετάρτης στο OichaliaNEWS, ο Αντιπροέδρος της ΔΕΥΑΦ κ. Αθανασίος Ζώτος διαμαρτύρεται έντονα έπειτα την ανάρτηση της Πρόεδρου της Τ.Κ. Γριζάνου κ. Κακαδιάρη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι υπάρχουν νερά που διανέμονται στους κατοίκους Γριζάνου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και νερά που διανέμονται στους πληγέντες προσφορά από εθελοντές από όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικά η επιστολή του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΦ

Πώς είναι δυνατόν να μοιράζει νερά η Περιφέρεια στο Γριζάνο όταν το νερό είναι πόσιμο, και στα χωριά που είναι ακατάλληλο ακόμα και για μπάνιο να μην κάνει το ίδιο; Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για αυτή την ενέργεια;

Αν ήθελε να βοηθήσει το Δήμο μας έπρεπε να στείλει και νερά στο Δήμο να μοιραστούν σύμφωνα με τις ανάγκες.

Η διαμαρτυρία γίνεται μετά από ανάρτηση στο fb της προέδρου κας Κακαδιάρη.

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΦ

Ζώτος Αθανάσιος



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: