Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Αρνητικά όλα τα τεστ του ΕΟΔΥ σε Οιχαλία, Γεωργανάδες και Ζάρκο

Αρνητικά όλα τα τεστ του ΕΟΔΥ σε Οιχαλία, Γεωργανάδες και Ζάρκο

από Θωμάς Γκονής
Φώτο Αρχείου
Φώτο Αρχείου

Μικρή η συμμετοχή των πολιτών για τα δωρεάν rapid test -161 τέστ για κορονοϊό διενεργήθηκαν συνολικά στις τρεις κοινότητες του Δήμου μας

Χωρίς κάποιο θετικό δείγμα ολοκληρώθηκε ο προγραμματισμένος μαζικός έλεγχος του ΕΟΔΥ σε τρία δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Φαρκαδόνας αυτή τη βδομάδα.


Ένας "μαζικός" έλεγχος πληθυσμού σε τρία δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Φαρκαδόνας που όμως η συμμετοχή των πολιτών δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ικανοποιητική όταν σε δύο "κεφαλοχώρια" και σε ένα μικρό χωριό τα συνολικά δωρεάν τεστ που διενεργήθηκαν ήταν μόλις 161 !  


Το σημαντικό της υπόθεσης που προκαλεί ανακούφιση "εν μέρη" είναι  ότι κατά την διενέργεια αυτών των 161 τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid antigen test) COVID-19 που πραγματοποίησε το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Τρικάλων στα τρία διαμερίσματα, δεν βρέθηκε κανένα δείγμα θετικό.


Η εκστρατεία του ΕΟΔΥ Τρικάλων με μαζικούς ελέγχους πληθυσμού σε χωριά του δήμου Φαρκαδόνας θα συνεχιστεί και την Μ. Εβδομάδα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του OichaliaNEWS την Μ. Τρίτη κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει ελέγχους στην Τοπική Κοινότητα Κρήνης και την Μ. Πέμπτη θα βρεθεί ξανά στην Οιχαλία.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: