Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Δοκιμάζονται νωρίς νωρίς οι αντοχές από τα «Ρίχτερ»

Δοκιμάζονται νωρίς νωρίς οι αντοχές από τα «Ρίχτερ»

από Oichalia News
Δοκιμάζονται νωρίς νωρίς οι αντοχές από τα «Ρίχτερ»

Επέστρεψε η ηχορύπανση από τα «παπάκια» στα χωριά του δήμου Φαρκαδόνας

Ένα σύνηθες φαινόμενο όλα τα χρόνια που προκαλεί αγανάκτηση και οργή και σε πολλές των περιπτώσεων ακόμη και φασαρίες με έντονες διαμάχες και διαπληκτισμούς ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους, επέστρεψε νωρίς νωρίς στα χωριά του δήμου Φαρκαδόνας.


Οι νεαροί γκαζιάριδες που κούμπωσαν «ζέπρινγκ» στο παπί και θαρρούν πως έτσι βγαίνει η γκόμενα, πήραν φόρα από τις πρώτες ζέστες και βαράνε κόφτες σουλατσάροντας από την ώρα που ξυπνάνε μέχρι την στιγμή που θα πάρουν την άγουσα και θα παρκάρουν το όχημα «αργάμιση» στο σπίτι.


Οι αντοχές των κατοίκων δοκιμάζονται και φέτος σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου. Τα «ρίχτερ» που προκαλούν οι εκκωφαντικοί θόρυβοι των «πειραγμένων» που καβαλάνε οι νεαροί, δονούν οικίες και ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα, προκαλώντας τρομερή αναστάτωση, εκνευρισμό και ανάθεμα.


Και μπορεί ως είθισται να σφυρίζουν αδιάφορα οι γονείς, αλλά όταν έρχεται η στιγμή που ο κανακάρης την πατά και καλούνται να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη, απλά τότε είναι αργά γιατί... οι καγκουριές πληρώνονται !




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: