Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Η πρώτη δισκογραφική εταιρεία του Δήμου Φαρκαδόνας είναι γεγονός !

Η πρώτη δισκογραφική εταιρεία του Δήμου Φαρκαδόνας είναι γεγονός !

από Θωμάς Γκονής
Η πρώτη δισκογραφική εταιρεία του Δήμου Φαρκαδόνας είναι γεγονός !

Η νεοσύστατη δισκογραφική εταιρεία Gold Voice Records ξεκίνησε… και μας περιμένει !

Ένα νέο ξεκίνημα κάποιων οραματιστών ανθρώπων που επιθυμούν να δώσουν την υποστήριξη σε όσους έχουν καλλιτεχνική φλέβα και θέλουν, επιδιώκουν και οραματίζονται να κάνουν ακόμη και μία επαγγελματική προσπάθεια - πήρε σάρκα και οστά στο δήμο Φαρκαδόνας !


Η Δισκογραφική Εταιρεία Gold Voice Records, δημιουργήθηκε και ήδη παρέχει Υπηρεσίες Ολοκληρωμένων  Demo τραγουδιών μουσικής, στίχου, και ενορχήστρωσης από καταξιωμένους μουσικούς, στιχουργούς,  και ειδικούς σε ότι αφορά το θέμα της ενορχήστρωσης και mastering, καθώς και την προώθηση- παραγωγή - official remix τραγουδιών όπως και Management Καλλιτεχνών… ακόμα και διοργανώσεις Events.


Η Gold Voice Records ξεκίνησε ως project τριών ανθρώπων της μουσικής,  τον Νικόλαο Βιβή και Γεώργιο Γραμμένο από την Οιχαλία και τον Σπυρίδων Πλάκα από τις Αλυκές Βόλου. Αυτή τη στιγμή η εταιρεία επικεντρώνεται κυρίως στην ελληνική λαϊκή και σύγχρονη μουσική αλλά έχει ανοιχτούς ορίζοντες προς κάθε άλλο είδος.


Για περισσότερες πληροφορίες:  


Τηλέφωνα : +30 6989855111 - 6970388001

E-Mail:  goldvoicerecords@hotmail.com

Facebook και Instagram : GoldVoiceRecords

Ετικέτες: gold voice records



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: