Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Ελένη (Λένα) Χαλβατζά: ΝΑΙ θα είμαι υποψήφια στις επόμενες δημοτικές εκλογές!

Ελένη (Λένα) Χαλβατζά: ΝΑΙ θα είμαι υποψήφια στις επόμενες δημοτικές εκλογές!

από Oichalia News
Ελένη (Λένα) Χαλβατζά: ΝΑΙ θα είμαι υποψήφια  στις επόμενες δημοτικές εκλογές!

Ήρθε ο καιρός των πολιτών του Δήμου Φαρκαδόνας και όχι των συμφερόντων!

Με αίσθημα ευθύνης σε όσους οραματίστηκαν μαζί μου ένα άλλο μοντέλο διοίκησης του Δήμου και με τίμησαν με την ψήφο τους, στέλνω το μήνυμα ότι ο σπόρος που φυτέψαμε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ,θα καρποφορήσει!


Ήρθε ο καιρός των πολιτών του Δήμου Φαρκαδόνας και όχι των συμφερόντων!


Κυρίαρχος σκοπός μου είναι να ενωθούν όλες οι δυνάμεις αυτές που λένε ΟΧΙ στη στασιμότητα και τον κομματικό διχασμό και μαζί να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα του Τόπου μας με σύνεση, αποτελεσματικότητα, αγάπη και ειλικρινές ενδιαφέρον για τους συμπολίτες μας.


Ήδη ήρθαμε σε επαφή με πολλούς νέους που πρόκειται να στηρίξουν την προσπάθειά μας αλλά και ανθρώπους με εμπειρία ενώ υπάρχουν πολλοί ενεργοί δημοτικοί σύμβουλοι στο δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας που είναι τιμή μας που θα πορευτούν μαζί μας .


Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είσαι ό,τι κάνεις, όχι ό,τι λες και με τη στήριξη όλων, στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα βρεθούμε στην τελική εκκίνηση για το Αύριο του Τόπου μας!



Με τιμή


Ελένη Χαλβατζά του Κωνσταντίνου


Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Φαρκαδόνας


Τηλ.6976647186

e-mail:elenexalvatza@gmail.com



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: