Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Ενημέρωση για τις λαϊκές αγορές της Φαρκαδόνας και Οιχαλίας

Ενημέρωση για τις λαϊκές αγορές της Φαρκαδόνας και Οιχαλίας

από Oichalia News
Ενημέρωση για τις λαϊκές αγορές της Φαρκαδόνας και Οιχαλίας

Ανακοίνωση από τον Δήμο Φαρκαδόνας για πιστή εφαρμογή των νέων μέτρων προστασίας και των περιορισμών.

O Δήμος Φαρκαδόνας ενημερώνει τους παραγωγούς και πωλητές των λαϊκών αγορών της Φαρκαδόνας και της Οιχαλίας, για το τι ισχύει  σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Δ1α/Γ.Π.οικ.: 71342-ΦΕΚ 4899/Β/6-11-2020 (lockdown 2) και παρακαλεί θερμά για την πιστή εφαρμογή των νέων μέτρων προστασίας και των περιορισμών.


Αναλυτικά:
«Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020.»
Για τις Λαϊκές Αγορές προβλέπονται τα παρακάτω μέτρα προστασίας:
  • Πενήντα τοις εκατό (50%) των θέσεων των πωλητών με πέντε (5) μέτρα απόσταση μεταξύ πάγκων
  • Απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων
3.α) Σε όλη την Επικράτεια αναστέλλεται η λειτουργία των παρακάτω δραστηριοτήτων, εκτός των άλλων:
  • Το λιανικό εμπόριο κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, ενδυμάτων και υποδημάτων, σε υπαίθριους πάγκους και αγορές, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ' οίκον (e-shop κ.τ.λ.)/ΚΑΔ 47.82.
  • Το λιανικό εμπόριο άλλων ειδών σε υπαίθριους πάγκους και αγορές, πλην χαρτικών, ειδών καθαριότητας και προσωπικής φροντίδας, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ' οίκον (e-shop κ.τ.λ.)/ΚΑΔ 47.89.
  • Άλλο λιανικό εμπόριο εκτός καταστημάτων, υπαίθριων πάγκων ή αγορών, με εξαίρεση το άλλο λιανικό εμπόριο πετρελαίου οικιακής χρήσης, υγραέριου, άνθρακα και ξυλείας εκτός καταστημάτων, υπαίθριων πάγκων ή αγορών (47.99.85) και τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ' οίκον (e-shop κ.τ.λ.)/ΚΑΔ 47.99.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: