Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Έφυγε από τη ζωή ο Ξάνθος Κολοβός από το Ζάρκο

Έφυγε από τη ζωή ο Ξάνθος Κολοβός από το Ζάρκο

από Oichalia News
Έφυγε από τη ζωή ο Ξάνθος Κολοβός από το Ζάρκο

Σε ηλικία 78 ετών

Την τελευταία του πνοή στην ΜΕΘ του ΓΝ Τρικάλων άφησε το πρωί της Πέμπτης χτυπημένος από τον κορονοϊό ο Ξάνθος Κολοβός από το Ζάρκο.


Ο 78χρονος Ξάνθος Κολοβός αγρότης στο επάγγελμα, ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Φαρκαδόνας και την Οιχαλία. Ήταν ένας αγωνιστής της ζωής καθώς σε μικρή ηλικία έμεινε ορφανός, ταλαιπωρήθηκε από μικρός αλλά πάλεψε καταφέρνοντας με δύναμη και θέληση να δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια αλλά και να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να στηρίξει τους συγχωριανούς του, ως εκλεγμένος σύμβουλος επι σειρά ετών στην κοινότητα Ζάρκου.


Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με σθένος απέναντι σε σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε βγαίνοντας νικητής από αρκετά δύσκολες δοκιμασίες. Τέλη Αυγούστου προστέθηκε ένας ακόμα δύσκολος αγώνας και μία ανελέητη μάχη για μέρες απέναντι στον κορονοϊό που έμελλε να είναι και η τελευταία μιας και το πρωί της Πέμπτης κατέληξε στην μονάδα Covid του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.


Αφήνει πίσω την γυναίκα του Περσεφόνη τα παιδιά του Γιώργο και Γεωργία Κολοβού, Χάρη Κολοβό, τα εγγόνια του Χρυσοβαλάντω-Μαρία και Ξάνθο, συγγενείς και φίλους.


Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί σήμερα Παρασκευή στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Ζάρκο Τρικάλων.


Το OichaliaNEWS εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ετικέτες: κηδείες ζάρκο



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: