Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας «Έσβησε» ο Ηλίας

«Έσβησε» ο Ηλίας

από Oichalia News
«Έσβησε» ο Ηλίας

Ο Ηλίας Μπούρης από τους Γεωργανάδες έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από την επάρατο νόσο σε ηλικία 42 ετών

Πόνο και θλίψη στους Γεωργανάδες Τρικάλων στο άγγελμα του θανάτου του Ηλία Μπούρη, ενός δυναμικού και αγαπημένου ανθρώπου που έφυγε από την ζωή το μεσημέρι της Πέμπτης χτυπημένος από την επάρατο νόσο σε ηλικία 42 ετών.


Ο Ηλίας έδωσε μία μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο. Για πέντε χρόνια περίπου έδινε μεγάλους αγώνες απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και έβγαινε πάντα νικητής.


Σε αυτή την «αρένα» είχε την δύναμη, την γενναιότητα, το θάρρος και την αποφασιστικότητα να στέκεται όρθιος και να μην «τσαλακώνεται» έχοντας πάντα στο πλευρό του και σε κάθε δοκιμασία την μητέρα του Δήμητρα, την αδελφή του Βάσω και τους φίλους του.


Τον τελευταίο μήνα η μάχη ήταν αρκετά δύσκολη και προ δεκαημέρου εισήλθε καταβεβλημένος στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου το μεσημέρι της Πέμπτης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 42 ετών βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς, γνωστούς και φίλους.

 

Η νεκρώσιμος ακολουθία του Ηλία Μπούρη θα τελεσθεί σήμερα Παρασκευή στις 12:30 το μεσημέρι στους Γεωργανάδες.

 

Αφήνει πίσω την μητέρα του Δήμητρα, την αδελφή του Βάσω, τον γαμπρό του Βαλάντη, το αγαπημένο του ανιψάκι Γιώργο και λοιπούς συγγενείς.

 

Το OichaliaNEWS εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

Καλό ταξίδι Ηλία και καλό παράδεισο !



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: