Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Κλείνουν 5 σχολεία στο δήμο Φαρκαδόνας λόγω έλλειψης μαθητών

Κλείνουν 5 σχολεία στο δήμο Φαρκαδόνας λόγω έλλειψης μαθητών

από Oichalia News
Κλείνουν 5 σχολεία στο δήμο Φαρκαδόνας λόγω έλλειψης μαθητών

30 δημοτικά και νηπιαγωγεία σε όλο το νομό Τρικάλων

30 δημοτικά και νηπιαγωγεία του νομού Τρικάλων μεταξύ των οποίων 5 στο δήμο Φαρκαδόνας δεν θα λειτουργήσουν την νέα σχολική χρονιά 2021- 2022 λόγω έλλειψης μαθητών.  


Σύμφωνα με την απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Γ. Δοδοντσάκη πρόκειται για 18 νηπιαγωγεία και 12 δημοτικά σχολεία στο νομό Τρικάλων συμπεριλαμβανομένου από το δήμο Φαρκαδόνας το δημοτικό σχολείο Διασέλλου και των νηπιαγωγείων 1ου νηπιαγωγείο Φαρκαδόνας, Γεωργανάδων, Σερβωτών και Κλοκοτού.


Αναλυτικά τα δημοτικά σχολεία που αναστέλλουν την λειτουργία τους είναι:


Αγναντιάς, Γάβρου, Γλυκομηλιάς, Ελαφίου, Καλογήρων, Κάτω Παλαιοκαρυάς, Κοτρωνίου, Μουρσιάς, Πατοπυλιάς, Ροπωτού, Σκεπαρίου και Διασέλλου.


Αναλυτικά τα νηπιαγωγεία που αναστέλλουν την λειτουργία τους είναι:


1ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων, 26ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων, Αρδανίου, Αύρας, Γενεσίου, Γεωργανάδων, Διάβας, Ελευθεροχωρίου, Κλοκοτού, Κοτρωνίου, Ξυλοπάροικου, Σαρακίνας, Σερβωτών, Σκεπαρίου, 1ο νηπιαγωγείο Φαρκαδόνας, Φιλύρας, Φωτάδας και Ζηλευτής.


Να σημειωθεί  ότι η  αναστολή λειτουργίας ισχύει για το τρέχον έτος. Σε περίπτωση ύπαρξης μαθητών παύει η αναστολή με απόφαση της περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: