Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Δικαίωση της ΔΕΥΑΦ για την ποιότητα νερού (!)

Δικαίωση της ΔΕΥΑΦ για την ποιότητα νερού (!)

από Oichalia News
Δικαίωση της ΔΕΥΑΦ για την ποιότητα νερού (!)

Μετά από 3ωρη τηλεδιάσκεψη με το Υπουργείο Υγείας η ΔΕΥΑΦ παρουσίασε τις τελευταίες αναλύσεις του νερού, ελέγχθηκαν και κρίθηκαν ορθές

Σάλος ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης στο δήμο Φαρκαδόνας με ανάρτηση αποτελεσμάτων καταλληλότητας νερού στην επίσημη σελίδα του Υπουργείου Υγείας όπου αναφερόταν ρητά η ακαταλληλότητα του νερού στο δήμο Φαρκαδόνας (ημερ. 27/9) και που ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με τα αποτελέσματα των αναλύσεων που εξέδωσε η ΔΕΥΑΦ το μεσημέρι του Σαββάτου (23/9).


Ως αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει σωρεία αντιδράσεων και πολλών κοινοποιήσεων του σχετικού εγγράφου του Υπουργείου στα μέσα δικτύωσης από στελέχη της παράταξης αλλά και του ιδίου του Μιχάλη Μπαγιώτη που έθεσε το ερώτημα αν οι έλεγχοι που πραγματοποίησε ή πραγματοποιεί η ΔΕΥΑΦ γίνονται με διαφορετικά κριτήρια από εκείνα που ακολουθεί το Υπουργείο Υγείας αλλά και ποια είναι σήμερα η επίσημη και υπογεγραμμένη προτροπή της ΔΕΥΑΦ, να πίνουν ή να μην πίνουν νερό, να το χρησιμοποιούν ή όχι αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η Υγεία και η Ασφάλεια των δημοτών στο σύνολο του Δήμου Φαρκαδόνας είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ.

Το OichaliaNEWS ως όφειλε για το τι μέλλει γενέσθαι επικοινώνησε με τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΦ κ. Ζώτο.


Ο κ. Ζώτος μας ενημέρωσε ότι το μεσημέρι στα γραφεία της ΔΕΥΑΦ πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με το Υπουργείο Υγείας, τους αρμοδίους και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που διήρκησε κοντά στις 3 ώρες. Κατά την τηλεδιάσκεψη αυτή παρουσιάστηκαν από την ΔΕΥΑΦ συνοπτικά όλα τα στοιχεία και οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα διαμερίσματα του δήμου Φαρκαδόνας, και αφού ελέγχθηκαν, κρίθηκαν σύννομα και τυπικά όλα ορθά.


Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΦ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το Υπουργείο αναμένεται να προβεί σε αποκατάσταση της αλήθειας άμεσα δηλώνοντας παράλληλα ότι "είναι πραγματικά λυπηρό ότι κάποιοι επιθυμούν και συνεχίζουν τον αγώνα των λάθος εντυπώσεων, σε αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που περνάμε".



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: