Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Πανηγυρίζει το διήμερο Πέμπτης και Παρασκευής ο Ναός της Αγίας Σοφίας Αχλαδοχωρίου

Πανηγυρίζει το διήμερο Πέμπτης και Παρασκευής ο Ναός της Αγίας Σοφίας Αχλαδοχωρίου

από Oichalia News
Πανηγυρίζει το διήμερο Πέμπτης και Παρασκευής ο Ναός της Αγίας Σοφίας Αχλαδοχωρίου

Eορτάζεται η μνήμη της Αγίας Σοφίας και των Θυγατέρων της, Πίστεως, Αγάπης και Ελπίδος

Πανηγυρίζει το διήμερο Πέμπτης και Παρασκευής ο ενοριακός ναός του Αχλαδοχωρίου του Δήμου Φαρκαδόνας, εορτάζοντας την μνήμη της Αγίας Σοφίας και των Θυγατέρων της, Πίστεως, Αγάπης και Ελπίδος.


Η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων θα κηρυχτεί το απόγευμα της Πέμπτης στις 7 μ.μ. με την τέλεση του Αρχιερατικού Εσπερινού, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσοστόμου.


Μία ημέρα αργότερα ανήμερα της εορτής την Παρασκευή, θα τελεστεί ο Όρθρος και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Η θρησκευτική αυλαία θα πέσει το απόγευμα στις 6 με την ιερά παράκληση στις Αγίες Σοφία, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης.


Ο πρόεδρος του χωριού κ Βασίλης Κουτσοδήμος και το εκκλησιαστικό συμβούλιο καλούν τους πιστούς του δήμου Φαρκαδόνας να παραστούν στις εορταστικές εκδηλώσεις τιμώντας τις Αγίες της εκκλησίας μας, λαμβάνοντας την θεία χάρη και την ευλογία τους.


krinitrikalon.gr



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: