Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Καταχρεωμένοι και απελπισμένοι περιμένουν το «μάνα εξ’ ουρανού» οι πληγέντες

Καταχρεωμένοι και απελπισμένοι περιμένουν το «μάνα εξ’ ουρανού» οι πληγέντες

από Oichalia News
Καταχρεωμένοι και απελπισμένοι περιμένουν το «μάνα εξ’ ουρανού» οι πληγέντες

Με δανεικά από συγγενείς και φίλους εξακολουθούν να πορεύονται εδώ και δύο μήνες οι πλημμυροπαθείς του δήμου Φαρκαδόνας

Ακούγοντας εσύ και εγώ την απελπιστική κατάσταση που βιώνουν οι πληγέντες των Γεωργανάδων, της Φαρκαδόνας, της Πηνειάδος, του Κλοκοτού, του Κεραμιδίου... σε σφίγγει το στομάχι.

Κυριολεκτικά βυθίζεσαι όταν μεταφέρεις στην οικογένειά σου, στην παρέα σου, στον φίλο σου ή τον συνάδελφό σου, το εχθρικό βλέμμα οργής και απορίας που δέχθηκες όταν μίλησες σε πληγωμένους ανθρώπους για τα εκατομμύρια ευρώ που έχουν δοθεί μέχρι στιγμής σε όσους επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel.

Τα νοικοκυριά που έλαβαν την αποζημίωση σε Γεωργανάδες, Κλοκοτό, Πηνειάδα κτλ. είναι πέντε έως δέκα σε κάθε χωριό... τα φούμαρα να τα πουλήσουν αλλού!

Είμαστε απελπισμένοι μας είπανε μόλις χθες... με δανεικά χρήματα από συγγενείς και φίλους συντηρούμαστε αυτούς τους 2 μήνες και περιμένουμε το «μάνα εξ’ ουρανού» που μας υποσχέθηκε η Ελληνική Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός μας  Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κρατάμε αυτό.. και τίποτα άλλο !




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: