Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Πλήθος κόσμου στον Μέγα Εσπερινό της Αγίας Αικατερίνης στην Κρήνη

Πλήθος κόσμου στον Μέγα Εσπερινό της Αγίας Αικατερίνης στην Κρήνη

από Oichalia News
Πλήθος κόσμου στον Μέγα Εσπερινό της Αγίας Αικατερίνης στην Κρήνη

Διήμερο εορτασμού στο θαυματουργό ξωκλήσι της Αγίας Αικατερίνης στην Κρήνη Τρικάλων

Για μια ακόμη χρονιά το θαυματουργό εξωκλήσι της Αγίας Αικατερίνης στην Κρήνη Τρικάλων γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, κατά τις θρησκευτικές εκδηλώσεις με αφορμή τον εορτασμό της Μεγαλομάρτυρος.

Πιστοί κάθε ηλικίας από τα Τρίκαλα, αλλά και από κάθε γωνιά της Θεσσαλίας συνέρρευσαν στο εξωκλήσι που είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Αγίας για να τιμήσουν την εορτή, να εναποθέσουν αιτήματα, ζητώντας την βοήθεια και τη Χάρη της.


Εξάλλου η Αγία Αικατερίνη, αποδεικνύει την παρουσία της, καθώς τα θαύματα είναι αναρίθμητα, και ομολογούνται ακόμη και σήμερα από πιστούς.



Το απόγευμα της Πέμπτης, παραμονή της εορτής η εκκλησία άρχισε να γεμίζει ασφυκτικά από κόσμο. Πλήθος πιστών που προσερχόταν για να προσκυνήσουν την Αγία Εικόνα και να ζητήσουν τη στήριξη. Στο Θείο Κήρυγμα ο π. Ευάγγελος Γιώτας αναφέρθηκε στη Ζωοποιό Χάρη της Αγίας καθώς και στη θαυματουργική παρουσία του εξωκλησιού της Κρήνης, που δίνει παρηγοριά στον πόνο και ελπίδα στους πιστούς της περιοχής μας.


Τις εκδηλώσεις τίμησαν ο Βουλευτής Τρικάλων κ. Αθανάσιος Λιούτας, ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπύρος Αγναντής, ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Γεωργίου και Βαγγέλης Κοσμάς, ο πρόεδρος της Κρήνης κ. Σπύρος Μάγγος, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μιχάλης Μπαγιώτης, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Κοκκινίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ελένη Στεργίου Μπότη, Ντίνα Χατζή και Γιάννης Μέμηλας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Τρικκαίων και πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Τρικάλων κ. Χρήστος Αναστασίου, πρόεδροι κοινοτήτων, Φορέων, Συλλόγων κ.ά.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


krinilive.gr



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: