Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Προετοιμάζονται οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Φαρκαδόνας - Ποια είναι η εικόνα σε όλο το νομό

Προετοιμάζονται οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Φαρκαδόνας - Ποια είναι η εικόνα σε όλο το νομό

από Oichalia News
Προετοιμάζονται οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Φαρκαδόνας - Ποια είναι η εικόνα σε όλο το νομό

Στο δήμο Φαρκαδόνας υπάρχει ένα τεράστιο παρασκήνιο όσον αφορά τις πιέσεις που ασκούνται σε άτομα που έλκουν την καταγωγή τους από την Οιχαλία

Αν και οι εκλογές στην αυτοδιοίκηση θα πραγματοποιηθούν μετά τις εθνικές εκλογές, ωστόσο οι υποψήφιοι έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου για ανίχνευση προθέσεων σε πρόσωπα που θεωρούνται ικανά, σύμφωνα με τις δικές τους εκτιμήσεις να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο.


Μπορεί ακόμα ο νυν δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, να μην έχει αντίπαλο, στους δήμους όμως Μετεώρων και Πύλης η μάχη ανακοίνωσης ονομάτων έχει "φουντώσει" για τα καλά.
Οι υποψήφιοι δήμαρχοι ανακοινώνουν συνεχώς ονόματα καθημερινά, σε μια άτυπη προεκλογική μάχη εντυπώσεων, εκτιμώντας ότι κερδίζοντας αυτή την πρώτη αναμέτρηση θα οδηγηθούν πιο εύκολα στην τελική επικράτηση.


Στο δήμο Φαρκαδόνας, ο Χρήστος Σταμόπουλος φανέρωσε από νωρίς τις προθέσεις του για διεκδίκηση του δήμου, έχοντας μάλιστα ολοκληρώσει με συγκεντρώσεις και ομιλίες στα χωριά της περιοχής τον πρώτο κύκλο των επισκέψεων.

Ο Μιχάλης Μπαγιώτης δηλώνει σε κάθε ευκαιρία εν δυνάμει υποψήφιος, ο νυν δήμαρχος κ. Σπύρος Αγναντής θα είναι ξανά υποψήφιος σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο ίδιος, έχοντας στήριγμα τον έμπειρο Γιάννη Γεωργολόπουλο.

Από εκεί και πέρα εντατικά εργάζεται ο πρώην δήμαρχος κ. Θανάσης Μεριβάκης, για να στελεχώσει έναν συνδυασμό που θα διεκδικήσει με αξιώσεις το δημαρχιακό θώκο, ενώ στις εκλογές θα συμμετέχει με δικό της ψηφοδέλτιο η Λαϊκή Συσπείρωση.

Οι μέρες του Πάσχα έδωσαν την ευκαιρία στους κάθε λογής υποψηφίους να πυκνώσουν τις επαφές τους με πρόσωπα, προκειμένου να τα πείσουν να κατέλθουν με το δικό τους ψηφοδέλτιο, αν και όπως πληροφορούμαστε, ειδικά στο δήμο Φαρκαδόνας υπάρχει ένα τεράστιο παρασκήνιο όσον αφορά τις πιέσεις που ασκούνται σε άτομα που έλκουν την καταγωγή τους από την Οιχαλία.

Μέχρι τώρα οι περισσότεροι διατηρούν τις επιφυλάξεις τους, και τοποθετούν την απάντησή τους χρονικά μετά τις εθνικές εκλογές. Μια εξέλιξη που μπλοκάρει ορισμένους υποψηφίους δημάρχους να ανακοινώσουν επίσημα ονόματα από τα ψηφοδέλτια.

Πάντως μέχρι τώρα η πολιτική αντιπαράθεση δεν έχει ξεκινήσει σε επίπεδο έργων και αντιμετώπισης της καθημερινότητας, αν και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αυτά τα δύο σημεία θα αποτελέσουν πεδίο έντονης αντιπαράθεσης του επόμενους μήνες.


Απόστολος Αθ. Ζώης




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: